Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) tbs válasza prmcsk (#1298) üzenetére


tbs
addikt

Az a "bizonyos törzs" az több alváltozat, és a lényeg, hogy az kóvályog errefelé épp. Viszont jövőre már nem ez fog jönnimenni, így évente valóban újraoltathatod magad...

(#1302) bullseye válasza prmcsk (#1298) üzenetére


bullseye
addikt

tetszik az analógia.
és van az Apple, ami nem fertőződhet meg, mert vitaminon él, meg egészséges, meg nem hisz a mesterségesen keltett hisztériában -- de azért akad 1-2 botnet macekből is.
És akármilyen kicsi a halottak aránya, az családon belüli esetnél 100%

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#1303) philoxenia válasza bullseye (#1302) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nem jó az analógia, az Apple-t úgy kellene akkor aposztorálni, hogy nem fertőződhet meg, mert más fajhoz tartozik nincs akkora a populációja, hogy a vírus célfaja legyen....

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1304) Integra válasza dabadab (#1295) üzenetére


Integra
titán

az itt a sztori, hogy igazából beadatná magának, de fél tőle, ti pedig megkell, hogy győzzétek, hogy végülis bökje már bele a doki azt a kurva tűt.
szóval most a kérettetés fázis in progress..
ennyi:)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1305) prmcsk válasza philoxenia (#1303) üzenetére


prmcsk
addikt

Ezt a burkolt fajelméletet ! :D
Értsem úgy, hogy a vírusnak csak a windowsosokat kifiztődő megtámadnia ?
Hát én ezt már nem tudom feldolgozni...

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#1306) tbs válasza Dalai Láma (#1283) üzenetére


tbs
addikt

2 hónapja már rég oltani kellett volna a kötelezővé tett téritésmentes oltást. Hamár... :(

(#1307) Vandit. válasza Integra (#1304) üzenetére


Vandit.
addikt

Nem lesz oltás. :N
Nekem biztosan nem.
Amúgy miért durvább ez a vírus, mint a szezonális? Csak nem azért, mert jobban fel vannak fújva körülötte a dolgok és megy a tömeghiszti? Meg jobbanf el van kapva ez az egész sztori. Ne válaszoljatok, tudom én vagyok a hülye, itt igaza csak annak lehet, aki az oltás mellett van. :)

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#1308) Dany007


Dany007
veterán

Na mostmár én is erősen gondolkozom az oltáson.
Persze eddig se voltam ellene, csak szimplán leszartam...
Aztán most ez a 24 éves srác, állítólag semmi egyéb baja nem volt... :s
Persze azt is írták, hogy 60-70 ezren már túlestek a betegségen... 'csak' 16-an (?) haltak bele itthon ha jóltudom...
Itthon már mindenki más beoltatta magát, csak én nem :)
Valójában meg se kérdezem mit ajánlotok, mert egyértelmű, hogy az oltást.

Inkább azt nem értem, hogy mi a különbség az emberek között... Mármint, hogy 70 ezer megbetegszik átvészeli, 16 meg belehal. Okés, a 16-ból talán 1 kivételével (legalábbis amiről én hallottam) mindnek volt valami más betegsége is... Viszont az a 24 éves srác makkegészséges volt...

(#1309) Vandit. válasza Dany007 (#1308) üzenetére


Vandit.
addikt

Viszont az a 24 éves srác makkegészséges volt...
..és amúgy ez mitől biztos? Mert azt mondták? :F

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#1310) fordfairlane válasza Vandit. (#1309) üzenetére


fordfairlane
veterán

Semmi sem biztos. Ne higyj senkinek, ne oltasd be magad, ez csak egy nagy átverés. Átverés az egész világ.

x gon' give it to ya

(#1311) Gergő_ válasza Vandit. (#1307) üzenetére


Gergő_
őstag

Többek között azért durvább mint amit írtam is pár nappal ezelőtt. A háziorvosom eddig soha nem oltotta be magát influenza ellen. Most is csak a szövődmények miatt, amik elég súlyosak tudnak lenni.

(#1312) Router válasza Dany007 (#1308) üzenetére


Router
őstag

Nem igazán értem én sem a hisztéria tárgyát. Kb. két hete ment a híradóban az iskola és óvodabezárósdi történet. Tanítónéni nyilatkozik: 2-3 napig otthon volt a gyerekek 80%-a és ők átestek enyhébb lázzal az egészen, a tanári karból senki nem kapta el a vírust...

Na annak a 80%-nak biztosan meg van az immunitása mindenféle oltás nélkül.

Egyébként egy államnak meg úgy gondolom az lenne a feladata, hogy védje a népet... Nem oltópontokat kell felállítani (na bumm) Ha annyira súlyos a helyzet, ingyen kell adni mindenkinek (persze akkor is saját felelőssége lenne eldönteni az embereknek, hogy beadatják-e)

Véleményem szerint ez lenne a normális hozzáállás.

Direkt offba teszem és nem is várok választ mert nem nagyon érdekel az "én jobban tudom akkor is" hozzáállás.

www.reballing.hu/forum

(#1313) Dany007 válasza Vandit. (#1309) üzenetére


Dany007
veterán

Ehm... nem, hanem mert én voltam a kórboncnok és személyesen vizsgáltam... :U
Vajon mi más forrásból tudnám? :) Azért mert mondták... Tudom, mindenki hazudik, én is nézek House-t... Na de azért mégis...
Az emberek 99%-ának nincs más információja, csak az amit hall, illetve olvas / utánakeres.

@Router: én még sose oltattam be magam egyik évben se... Influenzás is legutóbb kisgyerekkoromban voltam.
De párszáz hsszel korábban dabadabnak volt egy jó érve, miszerint mindenképpen elkapom. :) Elgondolkodtató, csak kár h annyira nemértek a témához, hogy minősíteni is tudjam... Arra kérnék én cáfolatot ha lehet... Bár megkeresni újból nemfogom... eh na mind1 is :)

[ Szerkesztve ]

(#1314) Integra válasza Vandit. (#1307) üzenetére


Integra
titán

nyuszi vagy mcfly:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1315) fordfairlane válasza Router (#1312) üzenetére


fordfairlane
veterán

A hisztéria tárgya az, hogy ez a vírus a betegek egy részénél halált okozott, és az eddigi tapasztalatok alapján nem olyanoknál, akik már eleve súlyos betegek. Mivel influenzavírus, ezért az is várható volt, hogy hasonló tempóban fertőz, mint a többi variáns.

Biztosat persze csak akkor lehetne mondani, ha lenne egy párhuzamos világ, ahol nincs oltóanyag, és ott megnézhetnénk, hogy tényleg kiirtja-e az emberiséget vagy sem, de mivel ilyen nincs, max. annyit tehetünk, hogy vagy bebiztosítjuk magunkat, vagy csak nézünk, mint a moziban, és bízunk abban, hogy nem fordul rosszra a dolog.

x gon' give it to ya

(#1316) Zanik válasza Dany007 (#1313) üzenetére


Zanik
addikt

Azóta kiderült hogy a zalai srác túlsúlyos volt. Ennek ellenére érdemes beoltatnia magát az embernek, hogy még azt a kicsike esélyt se adja meg egy esetleges szövődménynek. Az oltástól meg egy felnőtt, egészséges embernek nem kell félnie!

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1317) Louloudaki válasza fordfairlane (#1315) üzenetére


Louloudaki
aktív tag

előbb-utóbb eljut afrikába is, ott aztán nem lesz oltóanyag :(

(#1318) Bibby válasza Router (#1312) üzenetére


Bibby
addikt

"Tanítónéni nyilatkozik:"

És amit a tanítónéni nyilatkozik az úgy is van? Honnan tudja a tanítónéni min estek át azok a gyerekek? Tudom hogy a tannénik mindenhez értenek kicsit, de azért talán mégiscsak túlzás őket szembeállítani virológusokkal és egyéb szakértőkkel. :)

Ελευθερια η θανατος

(#1319) hanee válasza Zanik (#1316) üzenetére


hanee
senior tag

Azért azt jó lenne tisztázni, hogy túlsúlyos volt (volt rajta 10 kg fölösleg), vagy kövér volt (volt rajta 30-40 kg fölösleg), vagy kórosan elhízott volt (>50 kg felesleggel)? Mert nagyon nem mindegy..

hanee

(#1320) Router válasza fordfairlane (#1315) üzenetére


Router
őstag

Korábban már írtam ezt is csak akkor lehurrogtak.

A hisztéria tárgya az, hogy ez a vírus a betegek egy részénél halált okozott, és az eddigi tapasztalatok alapján nem olyanoknál, akik már eleve súlyos betegek.

És a "sima influenzával" mi a helyzet? Tudomásom szerint szélsőséges esetekben ott sem kell, hogy legyen más betegsége a fertőzöttnek. (Persze mindjárt jön aki rám cáfol és állítja, hogy pedig egészséges ember nem hal bele egy szokványos influenzába. Honnan tudja?) Gyanítom, hogy aki egészséges és a hagyományos influenzába belehal bármi okból (mert a világon biztosan volt már ilyenre példa) arról nem fog szólni senki vagy nem is tudnak róla.

A pánik már megvan. Én csak arra leszek kíváncsi, hogy egy év múlva mivel állnak elő. Új mutáció jön létre és ugyanez a hisztéria lezajlik vagy marad a mostani vírustörzs és Szellő Pista egy fél pillanat erejére elejti, hogy itt az influenza, lehet oltatni majd megy tovább minden a megszokott kerékvágásban.

www.reballing.hu/forum

(#1321) kw3v865 válasza Louloudaki (#1317) üzenetére


kw3v865
senior tag

Legalább fogynak... De komolyra fordítva a szót, tudjátok, hogy a "normál" influenza miatt hányan halnak meg évente világszerte? Én már 1 millióról is hallottam, amit kicsit túlzásnak tartok, de legyen 500ezer. Eddig durván 7 hónap alatt hány ember halálát okozta a H1N1? Kb. 8000, de számoljunk 10ezerrel. Csak hasonlítsuk össze...

(#1322) fordfairlane válasza Router (#1320) üzenetére


fordfairlane
veterán

Tudomásom szerint szélsőséges esetekben ott sem kell, hogy legyen más betegsége a fertőzöttnek

Nem ismerem az összes részletet, annyira emlékszem, hogy a halálozási arány és az, hogy olyanok is meghaltak, akik normál infuenzát valószínűleg könnyen átvészelték volna, ez tette veszélyessé ezt a fajta vírust.

Egyébként meg nem az influenza miatt nagy a hiszti ahogy nézem, pont az ellentábor csinálja a hisztit, minden bokorban összeesküvést gyanítva, minden lánclevelet véres rongyként hordozva körbe. Mit kell ezen ennyit pörögni, ennyire unjátok magatokat, hogy mással nem tudtok foglalkozni? Eldöntöd, kinek hiszel, aztán vagy beoltod magad, vagy nem. Pont. Ennyi az egész. Ehelyett megy a fingfűrészelés többezer hszen keresztül, ahol a kormányos összesküvéstől kezdve az orvosmaffián át a nyomkövető chipig az összes baromság fel van vonultatva, ami ilyenkor szokásos.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#1323) Router válasza kw3v865 (#1321) üzenetére


Router
őstag

Dettó! :R

De mindjárt jön valaki és kijavít :K

www.reballing.hu/forum

(#1324) Proci85 válasza Zanik (#1316) üzenetére


Proci85
senior tag

"Azóta kiderült hogy a zalai srác túlsúlyos volt."

Akkor ez is kb. olyan volt, mint a szolnoki kórház esete a 15 éves sráccal. Elmarasztalták az orvosokat, mert meghalt szegény 15 éves fiú, akinek még életében kimutatták a H1N1-et.
(Ő volt a 4. halott MO-n.) Aztán kiderült, hogy 150kg-os volt 15 évesen és más baja is volt elég. Persze ez az apróság a kórház & orvosok lejáratása után lett csak nyivános.

(#1325) MR. Razer


MR. Razer
csendes tag

a főnököm lánya be lett oltva még rajta kívűl 5kisgyerekkel . 2en vannak az osztályab és a 16 másik aki nem oltatta be magát mind beteg ... 6an járnak iskolába az a 6 aki megkapta az oltást erről ennyit .. é is beoltattam magam és szerinem megérte

a.k.a. ollusion

(#1326) Zanik válasza Proci85 (#1324) üzenetére


Zanik
addikt

Ha jól emlékszem ott az is kiderült, hogy az orvosok bent akarták tartani az asztmás gyereket a kórházban, de ők saját felelősségre inkább hazamentek, és pár nap múlva mentek csak vissza mikor már nagy volt a baj.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1327) Integra válasza Vandit. (#1307) üzenetére


Integra
titán

hallod, annyiszor le lett már írva, hogy miért más, hogy nehéz elhinnem hogy ezt újra kérdezed:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1328) Zanik válasza hanee (#1319) üzenetére


Zanik
addikt

Látod, azt sajnos nem tudom, hogy milyen mértékben volt túlsúlyos az áldozat, azt nem részletezték.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1329) dabadab válasza Proci85 (#1324) üzenetére


dabadab
titán

Azért nagyon érdekes, hogy azt mindig remekül sikerül megmagyarázni, hogy miért nem baj az, ha valaki belehal a H1N1-be, meg azt is, hogy miért olyan rettenetes az oltás, amiből az elmúlt tizenöt évben beadott tizenhatmillió adag semmi komoly mellékhatást nem okozott.

Hogy nagyon egyszerűen összefoglaljam:
H1N1: 16 halott / 7 hónap
Fluval: 0 halott / 180 hónap

Most akkor tessék megkérdezni magunktól, hogy miért az utóbbi miatt kell hisztériázni.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#1330) concret_hp


concret_hp
addikt

honnan lehet tudni, hogy h1n1-et kapott el valaki és nem valami mást? mik a tünetek?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#1331) Bibby


Bibby
addikt

Egyébként most már felkeltette a figyelmem egy dolog: írják sokan hogy a szezonális halálozást sem éri el a H1N1... akkor minden évben minimum ennyi vagy még több kismama kerül intenzívre pl? :(

Ελευθερια η θανατος

(#1332) Thulcandra válasza Bibby (#1331) üzenetére


Thulcandra
senior tag

Nem, az előző években a szezonális influenza miatt kialakult szövődményekben főleg idősebb emberek és más súlyos betegségben szenvedők vesztették életüket.
Ez az új vírus, a h1n1 meg inkább a fiatalokat veszélyezteti, és úgy látszik nagyobb veszélyben vannak a terhes nők is. :(

[ Szerkesztve ]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#1333) Gergő_ válasza dabadab (#1329) üzenetére


Gergő_
őstag

"H1N1: 16 halott / 7 hónap
Fluval: 0 halott / 180 hónap"

ez egy erős ferdítés

(#1334) hanee válasza Zanik (#1328) üzenetére


hanee
senior tag

Látod, így lehet félrevezetni a népet egy nem tisztázott körülménnyel kapcsolatban.

Az, hogy valaki túlsúlyos, még nem egyenesen arányos azzal, hogy belehal egy betegségbe. Abból a körülményből kiindulva, hogy a srác a hírek szerint makk egészséges volt (tehát nem volt magas vérnyomása, szívbetegsége, nem volt cukorbeteg, stb), én arra következtetek magamban, hogy annyira nagyon túlsúlyos nem lehetett, hiszen a hatalmas túlsúly további egészségügyi problémákkal jár már fiatal korban is, törvényszerűen.
Ettől függetlenül a túlsúly önmagában rizikófaktor, viszont egy influenzába nem kéne belehalni attól még. Kicsit úgy érzem ennek az információnak nincs relevanciája az ügyben.

hanee

(#1335) dabadab válasza Gergő_ (#1333) üzenetére


dabadab
titán

Ne titkold, mond!

DRM is theft

(#1336) Gergő_ válasza dabadab (#1335) üzenetére


Gergő_
őstag

semmit nem tudunk az utóhatásokról, nem készült összefogó tanulmány, ha tudsz linkelni tedd meg!Addig maradok szkeptikus és inkább öe elméleteket tartom hihetőbbnek.
Mindenre rákényszeríteni a mérnöki szemléletedet szerintem felesleges.
Honnan tudod hogy nem halt meg akár egy ember is a vakcina miatt?

Engem egyedül az zavar és nem is értem, hogy miért mi kapjuk a legnagyobb etilhigany dózist miközben, valahol tizede ennyivel van tartósítva, valahol pedig nincs is benne.

(#1337) Badb0y


Badb0y
addikt

Én be vok oltva, tehát nem a nem oltani akarók táborát erősítem.

Viszont ha valakinek van fél egy órája, akkor erről mi a vélemény :F

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#1338) dabadab válasza Gergő_ (#1336) üzenetére


dabadab
titán

"semmit nem tudunk az utóhatásokról"

Ja, mert tizenöt év alatt biztos nem tűnt volna fel, ha ilyen tempóban hullottak volna tőle az emberek, mint most a H1N1-től. Jut eszembe, a H1N1 egyéb hosszútávú hatásairól készült átfogó tanulmány?

"Engem egyedül az zavar és nem is értem, hogy miért mi kapjuk a legnagyobb etilhigany dózist"

Mert ez egy ilyen oltás, cserébe viszont ebből elég egyszer oltani, míg a többit kétszer kell beadni. Engem akkor zavarna, ha lenne bármi adat arra, hogy káros benne a szerves higany, de nincs ilyen adat, pedig tényleg kutatták a dolgot.

DRM is theft

(#1339) dabadab válasza Badb0y (#1337) üzenetére


dabadab
titán

Az, hogy teljesen idióta a nő.
(Persze most majd biztos megkapom, hogy miért van az, hogy ellenőrzött kutatási eredményeket képes vagyok komolyan venni, a futóbolondokat meg nem, micsoda csúnya dolog már ez.)

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#1340) Gergő_ válasza dabadab (#1338) üzenetére


Gergő_
őstag

Pont ez az amivel gondom van ha másnak elég 5 mikrogramm vagy 0 akkor nekünk minek kell belőle 50? :O
5+0=50? :D

(#1341) dabadab válasza Gergő_ (#1340) üzenetére


dabadab
titán

Fogalmam sincs. De tudod mit? Járj utána tisztességesen a témának és oszd meg velünk, hogy mire jutottál.

DRM is theft

(#1342) Wolverine válasza Gergő_ (#1340) üzenetére


Wolverine
félisten

Mert az másik oltás, más összetétellel. Abban más anyag váltja ki az etil-higany baktérium- és gombaellenes hatását. (és ahogy írtam korábban: az etil-higany nem veszélyes, kiürül a szervezetből.)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1343) Cleofine válasza Badb0y (#1337) üzenetére


Cleofine
csendes tag

Sok emberrel beszélgetek a legkülönböző dolgokról, olyanokkal is, akik nem ismerik a netet. A burkolt híradás ellenére is nagyon sokan ilyen következtetésre jutnak, mint ez a hölgy. Nagyon sokan! Azt mondják vannak az összeesküvés elméletet gyártó emberek, akik mindenben a rosszat, csalást látják. Na de mindenki? Külföldön is?
Nem kérem. Az ember nem hülye, és a magyar ember sem bírka, mint azt oly sokan mondják. Igen is nagyon sok értelmes ember van a földön, akiknek felettébb gyanúsak a mai világ eseményei. Nincs ennyi véletlen. Nem lehet mindent megmagyarázni szakmai indokkal. Illetve, de meglehet. Úgy látom sokan el is hiszik, csak mert egy neves szakember nevét írják oda. A legtöbb oltással kapcsolatos nyilatkozást keleti származású ill. érdekeltségű emberek teszik (ezt is). Véletlen? Lehet. Túl sok a véletlen. :F

Látom sokan vakon hisztek a szakmai publikációkban (mely még ha úgy is van), sokkal összetettebb szálak mozognak a háttérben.

Nagyon sok témát lehetne erről felhozni, de sajnos teljesen off lenne itt.

Csak zárásként, hogy ontopik legyek: fentebb írtátok, hogy az oltás alapja ugyanaz, régóta alkalmazzák, nincs mellékhatás + gyermekeknek sem gáz, hogy csecsemőként 25-ön is átesik.
Igen..az, hogy olyan betegségek jelennek meg, mint eddig soha? Az, hogy a felnőtt magyar lakosság közel fele szed rendszeresen valamilyen tablettát, vagy használ orvos által felírt gyógyszert? Magyarországon szerencsére azért csökken ez a tendencia, de sok helyen a világban nem.
A gyógyszeripar egy hihetetlen jól jövedelmező iparág, ez teljesen nyilvánvaló. Valamivel pedig meg kell tömni a zsebüket. HA lesz ennek az oltásnak valami hatása, nem rögtön és nem tömegesen lesz. Igy megjósolni nem is lehet semmit. Csak óvatosan!

[ Szerkesztve ]

(#1344) Wolverine válasza Lauda (#1281) üzenetére


Wolverine
félisten

Ezt a 1237-ben linkeltem... :U

szerk: #1344: mindig jelentek meg új betegségek a történelemben, ez nem újdonság.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1345) Rive válasza Cleofine (#1343) üzenetére


Rive
veterán

Csak halkan, csendben, OFFban súgom meg, hogy gyógyszeriparilag egy elkapott betegség sokkal-sokkal többet jövedelmez, mint egy megelőzött.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1346) Cleofine válasza Rive (#1345) üzenetére


Cleofine
csendes tag

Látom nem jött le a lényeg: 1-t megelőz, n+1 -t megindit ill. a hajlandóságot, hogy kialakuljon.

[ Szerkesztve ]

(#1347) Rive válasza kw3v865 (#1321) üzenetére


Rive
veterán

Nem, még mindig nem hasonlítjuk össze. A szezonális infulenzák által okozott halálozást ugyanis a halálozások illetve a járványok alakulása közötti statisztikai összefüggések alapján számolják, emezt meg egyelőre kizárólag a teszttel megerősített esetek alapján. Amabban benne van az is ha valaki fél évvel korábban hal meg végelgyengüléssel diagnosztizálva, emebből meg lassan már azokat a krónikus betegségeket is ki akarjátok tagadni amivel amúgy még vidám és hosszú élet elé nézne a delikvens.

Ui.: Cleofine: meg halálcsip és gyíklények, tuggyuk. Amúgy meg fejlesztés alatt van VÉGLEGES vakcina infulenza ellen, rohadék gyógyszergyártók és tudósok.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1348) Cleofine válasza Rive (#1347) üzenetére


Cleofine
csendes tag

Halálcsipben nincs logika. Minek? Megfigyelésre igy is van elég eszköz. Ott van a zsebedben, bármikor bekapcsolható mikrofonnal úgy lehallgatnak, cellaállomásokról megmondják hol vagy, mint a huzat. Mielőtt cáfolnád, ezt kivételesen a tv is lehozta..

(A vodafone nem akarta beépíteni ezt a "szolgáltatás" a rendszerbe, de azt mondták neki, hogy jó, de akkor Magyarországon nem fogsz gsm-t szolgáltatni.)

[ Szerkesztve ]

(#1349) Rive válasza Bibby (#1331) üzenetére


Rive
veterán

Nem. Totálisan eltér a két betegség által súlyosan megbetegítettek kor- és állapotbeli eloszlása. A másikra egyáltalán nem jellemző az amúgy nem elhanyagolt vagy legyengült állapotban levők intenzivre kerülése. Előfordul, de nem jellemző.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1350) lajafix válasza Vandit. (#1307) üzenetére


lajafix
addikt

már értem. a h1n1-t bkv jegyre adják, az meg neked sose volt, nincs, nem lesz örökre védett vagy... :))

Rock'n Roll

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.