- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Szenty
tag
Ha wine alól menne is, olyan lassú lenne, hogy teljesen oda a kényelmes használatból fakadó előny. Inkább valami GUI-t (Graphcal User Interface) keress a mencoderhez szerintem.
-
Esmein
nagyúr
Wine alatt nem fut el ?
-
Szenty
tag
Ha jól emléxem, a Virtualdub-ot ''Visual C++ 5.0 SP5 + Processor Pack'' alatt fejlsztik. Mivel ez erősen windowsos, kétlem, hogy valaha is lefordítható lenne linuxra.
-
vtechun
veterán
esetleg az is érdekelne, hogy hogyan kell az ilyesmit csinálni,mármint lefordítani linuxra esetleg...
-
vtechun
veterán
up
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Hello! Érdekelne, hogy megoldható lenne-e , hogy a virtualdubot lefordítsa valaki linuxra... Meg egyéb hasznos free programokat(amelyeknek hozzáférhető a forráskódja...) Mert én sajnos nehezen lennék meg eme hasznos és ingyenes programok nélkül, de az ilyesmihez nem értek... De azért gondolom valamilyen úton-módon lehetséges, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest