- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChelseaForce
csendes tag
Húúú ... hát köszi szépen, de én ebből vajmi keveset értek ...
Ha nem túl megterhelő kérés, még valamit tudsz mondani, esetleg másképp mondani, esetleg egy nagyon amatőr szavaival élni ?
Köszi szépen előre is! -
ChelseaForce
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni a kép és a hang nem passzolása ügyében avi esetében.
Van nekem egy jó képminőségű, magyar hangsávos, 1 óra 17 perces avim. Van nekem továbbá egy rossz képminőségű, német hangsávos, 1 óra 13 perces avim. Minkét avi ugyanazt a filmet tartalmazza.
A következőt csináltam: a rossz képminőségű aviról lementettem .wav formában a német hangsávot. A jó képminőségű aviról levettem a magyar hangsávot és rátettem VirtualDubMod segítségével a .wav kiterjesztésű német hangsávot.
Mielőtt ezt megtettem volna a GoldWave program segítségével az 1 óra 13 perces német hangsávot pontosan 1 óra 17 percesre nyújtottam, hogy a egyezen a jó képminőségű avi hosszával.
Ezt követően egyesítettem a jó képminőségű avit (amiről le van véve a magyar hangsáv) és a megnyújtott német .wavot.
A problémám az, hogy az így kapott avin csúszik a hang. Kezdetben passzol, majd, ahogy telnek a percek, úgy egyre nagyobb a csúszás, a megfelelő hang egyre később jön az adott képkockához.
Tehát nem folyamatos csúszásról van szó, hanem folyamatosan növekedő csúszásról.
Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni, hogy egyezzen a képen látott a hanggal ?
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest