Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1068 üzenetére
Szia,
Megpróbáltam letölteni a VirtualDub Video Tutorial (avi) -t, de csak lejátszani akarta, nem töltötte le a fájlt. Nálam folyamatosan zene megy a VMP-vel, ami a letöltéskor megszakadt és nem játszotta le az avi-t. Utána ctrl-b - vel visszatért a zenéhez. Az avi-hoz biztosan a VMP az alapértelmezett. Azt láttam, hogy az smPlayert ajánlod, nem fog ez összeakadni a VMP-vel? Tkp. az a kérdés, hogy miért nem töltötte le, illetve miért nem játszotta le a filmet.
Szeretném megnézni és tanulni belőle.
Üdv: B.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
''A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között.'' Amihez regisztrálni kell...
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Letöltöttem. Nagyon hasznos videó. Gratula hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest