Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusztax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz!
Feltelepült. Probléma: NAGYON lassú. Minden, ami csak lehet (RAM csak 4 GB), maxra van állítva. Proci így 50%-on pörög, HDD alig használva.
A kép szaggat, vagy teljesen megakad.
Hogyan lehetne ezt felgyorsítani?
-
kusztax
tag
Hello,
Mac OS X-et szeretnék használni a Win10-es gépemen. Ezért fordultam a VirtualBox rendszerhez. Eljutok egy darabig, de megakadtam.
Gépem:
Asrock Z170
Intel i3-6100
8Gb RAM
Gigabyte GTX 950Megvan a Mac OS X oprendszer .dmg kiterjesztésű telepítő fájlja.
Beállításnak jónak kell lennie (a telepítő képfájl is hozzá van adva). De!
Ha nem engedélyezem az EFI-t, akkor azt írja, amikor elindítom: "FATAL: Could not read from boot medium! System halted."
Ha engedélyezem az EFI-t, akkor egy darabig eljutok. Viszont egy idő múlva megáll, lesz egy áthúzott kör az ablak közepén, és ~5 percenként új sorba írja: "Still waiting for root device." Hasonló: https://goo.gl/images/w9gYnu
Már minden beállítást kipróbáltam. Hogy tudnám telepíteni, mi lehet a hiba? (Googleba nem találtam megoldást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Peugeot, Citroën topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest