Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

brd
nagyúr
válasz

spileraaa

üzenetére
						1. Kell.
2. A Mint-et nem ismerem annyira, de olyat kellene kiválasztani, ami közel áll hozzá (pl. amiből forkolták; ha jól tudom, az Ubuntu-hoz áll közel). Így kell ilyesmire rákeresni: nini.
3. No' ezt spec. nem tudom, sosem használtam még így, de gondolom igen. Windows-nál, ha jól sejtem, ez többnyire fel is telepíti (a telepített programok között meg fogod találni, ha igen) és az elterjedtebb Linux distroknál is (=amelyekkel foglalkozott a VirtualBox gyártója, hogy gördülékeny legyen a használata).
4. Lehet. Ez a Guest Additions egy programcsomag, amit egy ISO (CD képfile, bármilyen virtuális CD meghajtóba behelyezve meg tudod nézni a tartalmát) file-ba becsomagoltak. Kezeld úgy, mint egy drivercsomagot, amit egy gép egyedi hardware eszközeihez fel kell telepíteni, hogy ki tudja használni az adott OS (de kicsit több annál, pl. a host<->guest clipboard-ot is ez a csomag kezeli). Bármikor egy futó gép menüjéből elhelyezheted a virtuális gép optikai meghajtójába és így a virtuális CD-ről telepíthető. Windows-nál ez egyszerű, mert a grafikus felületről indítható, Linux esetén nem mindig (főleg, ha nincs is grafikus felület rajta, hehe
 ); pl. a Mint-re telepítést valahol itt meg fogod találni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

); pl. a Mint-re telepítést valahol