- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A virtuális gépet a használatban lévő Windows biztonsági mentéséből hoztam létre, tehát azon már eleve telepítve van az összes hardver illesztőprogramja. Ilyen esetben mi mindent kell kitakarítani belőle?
Az eredeti terv az volt, hogy abban próbálgatom a W10 nagyobb frissítéseit, és ha nem okoz galibát, készítek róla egy biztonsági mentést, és azt húzom föl a gazdagépre ahelyett, hogy újra letölteném és telepíteném. De akkor lehet, hogy egyszerűbb a már kipróbált módszerem: hagyományosan frissítem az éles rendszert, ha nem jó, akkor vissza a korábbi mentést és kész.

"Játszani" akartam egy kicsit ezzel a virtuális gép dologgal.

"Ha full screenre (Host + F) teszed a virtuális gépet, akkor az automatikusan felveszik a fizikai gép felbontását."
Köszönöm, ezt kipróbálom! Melyik gomb a host?
brd:
Köszi szépen a magyarázatot!
"a W10 sosem volt a legszuperebb"
Tudom!
De próbáld meg bedobni ezt a W10 topikban. Garantáltan meglincselnek.Majd, ha lesz egy kis időm, kipróbálom a 8.1-et, hogy muzsikál a Guest Additions-szel, hátha jó is lesz így. Persze akkor az illesztőprogikat le kell vakarnom róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fogyjunk le!
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest