Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
1. A Guest-ről mindenképpen törölheted, igen. Úgy képzeld el, hogy a Guest gépben egy teljesen más VGA van, ami független a Host VGA-tól. A driver hozzá a Guest Additions-szel kerül fel. Ha ez a driver felkerült (és fut a VBoxTray), akkor bármilyen felbontást tud (egy bizonyos határig, afelett parancssorban lehet hozzáadni specifikusakat és persze a virtuális géphez rendelt VGA RAM mérete is számít), de Windowsban csak néhány szabványosat látsz. Viszont ha be van állítva a nézet menüben az auto resize, akkor az ablak méretéhez automatikusan alkalmazkodik a Guest felbontása, ideértve a teljes képernyős módot is (Host Key+F alapból, ha jól tudom).
2. Ettől virtuális gépbe valószínűleg nyugodtan telepíthető a W8 (a PAE/NX legyen bekapcsolva a virtuális gép beállításaiban (System/Motherboard) - alapból be van, csak megjegyzés; ill. ha több magot szeretnél a virtuális gépbe, akkor az I/O APIC is - azért fontos, hogy az elején jól legyen beállítva, mert Windowsnál problémás lehet ezt a telepítés után állítani). Btw. a W10 sosem volt a legszuperebb (csak a legújabb technikailag), főleg az árukapcsolásos szarai miatt.
Ha játékra kellene, akkor a VBox szerintem nem jó választás, max. néhány régebbire (de arra meg a Host OS-en is van valószínűleg megoldás, nem biztos, hogy egy virtuális géppel szórakoznék miatta - persze ez játékfüggő).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest