- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
radi8tor #1800 üzenetére
CTEK gyorscsatlakozó gyári kábele rövid, hogy a motor akkutól a hátsó ülés alá elérjen. Emiatt bele kellett toldanom. Szemre 0,75 volt a kábel, ezt szerintem eltaláltam, mert passzoltak. A csatlakozó kábelét elvágtam, csupaszítás után ezüst színű erek voltak, sima hangfalkábelt vettem toldáshoz, ami meg réz színű volt (remélem érthető). Az ónozást a réz színűvel (tehát a sima hangfal kábellal ) kezdtem volna, de nem jött össze. Az ón kis apró rögökben lecsúszott a szálakról.
A végén addig melegítettem míg a szálak elfeketedtek, a szigetelés meg megfolyt.
Emiatt levágtam a fenébe és toldóhüvellyel megoldottam.
Én nem tudok forrasztani ezzel tisztában vagyok, főleg nyákon. De máskor is ment egy egy saru forrasztása (gyári bojler vezetékeket leforrasztom beépítés előtt).
Nem találtam meg az ónomat, fater 30 éves asztal fiókjában kukáztam egy kevés régi ónt.
Mivel nem értek ehhez, azt gondoltam jó lesz ez is, de tévedtem.
Beszerzek rendes ónt, meg normális pákát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Gamepad
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest