- Fórumok
- Egyéb
- Vihar előtti csend?
- (téma lezárva)
- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Hát bazze, nekem mindegy, hogy 4000 vagy 4500. Ezen ne múljék a prohardver boldogulása! :)
Amúgy már kezdtem megijedni, hogy a Microsoftról van szó! Na mindegy, kicsit lassan kapcsolok. SZerintem sokan nem is értesültek a kedvezmény folytatásáról, ezért nem jönnek netre. Vajon mit csinálnak ilyenkor? És mi lett a modemmel? Kiakasztották dísznek?Úgy ismersz te engem, hogy a Microszoftot szidnám? Ugyan! Hiszen BillGates poszterek díszítik a falaimat! Microsoft oprendszerem van, és az is lesz ezután is!
-
launcser
senior tag
ja de 4k-s átalánynál lehetett menet közben restartolni, fagyni, esni
150 ftnak ez a hátránya, meg hogy éjfél után lesz akcios a net, visszajön '97-'98 filing.. -
andorpapa
őstag
MATÁV! Ne mondd, hogy neked nem szűnt meg a Mindenkinek csomagod! Jó, tudom, rendes a Matáv, mert a 150HUF-ot aug 1.-ig igénybe lehet venni. De akkor is!
Hát bazze, nekem mindegy, hogy 4000 vagy 4500. Ezen ne múljék a prohardver boldogulása! :)
Amúgy már kezdtem megijedni, hogy a Microsoftról van szó! Na mindegy, kicsit lassan kapcsolok. SZerintem sokan nem is értesültek a kedvezmény folytatásáról, ezért nem jönnek netre. Vajon mit csinálnak ilyenkor? És mi lett a modemmel? Kiakasztották dísznek? -
Dalai Láma
őstag
-
andorpapa
őstag
Na most sincs az a nagy nyűzsgés. Miért? Szidjuk érte a M****-ot?
Mit szídjunk???
-
Dalai Láma
őstag
Na most sincs az a nagy nyűzsgés. Miért? Szidjuk érte a M****-ot?
-
andorpapa
őstag
Ja. Most viszont látom, hogy már öten vagyunk! Hát ez elég gyér az átlagos 12hüöz, vagy mégtöbbhöz képest!
Persze mostanában nincsenek új hírek sem. Andorpapa is írhatna már. De ha kibírjuk 10-éig, akkor jó lesz, meg örömöünnep. Mert tuti lesz hír a thoroughbredről!
Meg 15.-e is kőnig lesz!!!Drága barátaim az Úrban, testvéreim, haverok, PK tagok és anarchisták! Tényleg bocsánat a csendért, de június előtt pár nappal muszáj tanulnom, mint az állat, és ha jól tudom, Parci is erre a sorsra van kárhoztatva.
Ráadásul én szombaton elutazok, szóval megint csak sanyi nekem, de ma igyexem pár hírrel megdobni titeket.
Amúgy az új design nagyon fejlődik, szerintem már itt az ideje egy bulinak is, ugye akkor június 15. a megbeszélt időpont?
Kitartás emberek, a türelem prohardvert terem, és hamarosan újabb meglepetésekkel lesztek meglepve :D, és a végén mindenki elégedetten dől hátra a monitor előtt! -
Dalai Láma
őstag
Ja. Most viszont látom, hogy már öten vagyunk! Hát ez elég gyér az átlagos 12hüöz, vagy mégtöbbhöz képest!
Persze mostanában nincsenek új hírek sem. Andorpapa is írhatna már. De ha kibírjuk 10-éig, akkor jó lesz, meg örömöünnep. Mert tuti lesz hír a thoroughbredről!
Meg 15.-e is kőnig lesz!!! -
Egon
nagyúr
Hmm, én sajnos sem a html-t, sem a flesst ne beszélem. Pedig szeretném. :(( :(
Majd megtanulom valamikor mind a kettőt.Én is szívesen tanulnék html-ül és flash-ül... Ha beindul a PK (Prohardver Klub), javasolni is fogok egy ilyen témájú előadást(sorozatot)...:)
-
Yutani
nagyúr
Mondjuk szakdogánál még nem tartok, nekem most a kisérettségi volt a ''nagy'' doga. Szóval talán még nem vagyok elkésve talán. De látom, hogy vannak korombeliek, akik vágják ezt a dolgot. Én meg csak basicben tudok programozni, még a 3 éves koromig visszanyúló commodore-os múltam miatt.
amúgy meg már megint kihat a prohardver, 3 regisztrált fórumtag van itt.Na most jól itt vagyok én is, de tényleg, mostanában (úgy néhány napja) hullacsönd és kriptaszag uralkodik errefele... :)
-
Dalai Láma
őstag
Mondjuk szakdogánál még nem tartok, nekem most a kisérettségi volt a ''nagy'' doga. Szóval talán még nem vagyok elkésve talán. De látom, hogy vannak korombeliek, akik vágják ezt a dolgot. Én meg csak basicben tudok programozni, még a 3 éves koromig visszanyúló commodore-os múltam miatt.
amúgy meg már megint kihat a prohardver, 3 regisztrált fórumtag van itt. -
Gboy
csendes tag
én konyítok egy kicsit mindkettőhöz. flashben írtam a szakdogámat:)
-
Dalai Láma
őstag
Hmm, én sajnos sem a html-t, sem a flesst ne beszélem. Pedig szeretném. :(( :(
Majd megtanulom valamikor mind a kettőt. -
KERO_SAN
aktív tag
-
karib
addikt
-
emvy
félisten
-
Parci
HÁZIGAZDA
Vihar lesz, ez biztos, és csend is van egy ideje, ez is igaz (sajnos). Az új design bitang lassan megy, de azért készül...
A hírekért andorpapát rugdaljátok, meg engem, de engem csak finoman, én most másra fókuszálok :). -
GeorgeTerror
senior tag
Bizony, eltaláltátok, Parci turbó fokozatban nyomja az új dizájnt, meg ha jól tudom, vizsgázik is, így nem csoda, hogy kevés az ideje a dolgokra.
Nekem meg 2 napig nem volt netem (hosszú történet), ma pedig üzleti tárgyalásokat folytattam a CoolNESS színeiben, és az egész napomat a dicső fővárosban töltöttem. Tehát ez van. Amúgy meg igyekszünk, a prohardver buli és az új design majd nagyon ütős lesz!Jól hangzik!
Parci sok hajrá a vizsgához!!!
Prohardver buli hurrá már nagyon várom
Új dizájn nagyon kíváncsi vagyok, ha még ennél is jobb lesz akkor super lesz -
andorpapa
őstag
Bizony, eltaláltátok, Parci turbó fokozatban nyomja az új dizájnt, meg ha jól tudom, vizsgázik is, így nem csoda, hogy kevés az ideje a dolgokra.
Nekem meg 2 napig nem volt netem (hosszú történet), ma pedig üzleti tárgyalásokat folytattam a CoolNESS színeiben, és az egész napomat a dicső fővárosban töltöttem. Tehát ez van. Amúgy meg igyekszünk, a prohardver buli és az új design majd nagyon ütős lesz! -
Dalai Láma
őstag
Én is pont ezt vettem észre. Pár órája 2 ember volt online bejelentkezve, és az egyikük én voltam. Írjatok az én topikomba, ahol egy celeront akarok eladni! :DD
-
emvy
félisten
Skacok, kicsit leült a fórum/az oldal, nem? Szerintem parciék el vannak foglalva az új designal...legalábbis remélem.Csak olyan rossz hogy felnézek ide óránként és van olyan hogy nincs egy új hozzászólás sem. Vagy lehet hogy ahhoz a naphoz mérem a dolgokat amikor felvetült a P.K. ötlete...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Vihar előtti csend?
- (téma lezárva)
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Vengeance DDR4 32GB ( 2x16GB ) 2400 MHZ
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest