Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ne is mondd, fél órája még vissza kellett baktatnom a tejelosztóba tejért, de még a
tökömalatt is folyt rólam a víz.(#7996) apollo12: Küldj belőle keletre is!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
apollo12
veterán
válasz Bjørgersson #7994 üzenetére
itt Sopronban borús rendesen az ég
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7994 üzenetére
Ramos topikban várlak sok-sok szeretettel.
Viharnak se híre se hamva. Most toltam be egy jó hűs búzasört, kimentem elszívni mellé egy cigit de robogtam vissza gyorsan mert kint marha meleg van.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Mi újság urak? Van már nálatok valahol vihar?
(#7965) Qru: Legközelebb megkereslek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
Feldobtam a 2X8GB ramot, máris jönnek a privik a funkcionális analfabétáktól
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #7982 üzenetére
Hát jah, amíg bírja a kettőstömegű meg a turbó addig nincs is baj ezekkel. Ma voltam autópiacon, azt a sok romhalmazt amit ott láttam...
Sőtt ha a turbóra vigyázol (visszahűtöd rendesen) akkor az mondjuk sokáig bírja. Ami skodánkban pl már nem tudod kinyírni, mert ha meleg is és leállítod tovább keringeti a hűtését. De ugyan ez megvan a haver D4-D-jében is.#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
Főnök, nézd már: Pár óra híján pont 2 éve volt! És még azóta is megvan neked!
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Haswell egy heterogén módon programozható többmagos processzor"
Ezt lopom
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Ezt írtam én is neki, hogy ha dVGA van, akkor nincs érelme apu-ra költeni
Ha mindenképpen kicsiníítés, akkor egyszerűbb, ha csak a lapját adja el, és vesz mITX-et a többi cuccot meghagyja.#7988 Ja, az alap
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
F34R
nagyúr
Mondjuk egyeni preferencia, en nem vennek prodigy-t.
Mire kell mert arrol nem volt szo, egy APU-t meg nem nagyon lehet jatekra hasznalni "ertelmesen".
Siman csak gepnek hasznalnad akkor egy i3 3225 egy matx-es lappal egy ps07 vagy tj08-al (silverstone)
es persze a patriot rammal nagyon adna. Kell diszkret vga ? esetleg meg elite 120 vagy sg05 hazat neznek itx-ben is. -
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #7981 üzenetére
Üzleti környezetben nem a ramtuning a lényeg, hanem a gyári értékeken való minnél stabilabb működés és jobb kompatibilitás. Ott egyébként se jellemző, hogy felárat fizetnének azért, mert jól tuningolható a memó
-
Qru
MODERÁTOR
válasz apollo12 #7976 üzenetére
Azért ajánlottam smiti papának a én is is még a Patriott előtt a HyperX-et.
smiti: Ha nem APU-zol akkor Intel, osztom Radi Sensei véleményét. Jóval erősebb mint az Ájemdé.
mod:
Radi: Reggelt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
Látom nem csak itt tudom felkavarni az állóvizet!
Idéznék egy másik topikból egy PH! nagyúr postjából:" A 660ti a 7850 környékén tanyázik " Nyilván nem elvakult AMD rajongó mi?
-
Mercutio_
félisten
válasz apollo12 #7969 üzenetére
Ha az apu-ban lévő integrált VGA-t használod, egyébként nincs akkora jelentősége
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Ha van VGA, akkor nem tudom érdemes-e az APU-s proci felárát kifizetni , egy intVGA nélküli X4 750K ha elég a VGa alá, akkor azzal lehet spórolni a költségeken. 6-8 magos AMD FM2 procikban nem vagoyk képben, ha létezik, akkor lehet azon is el lehet gondolkodni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7963 üzenetére
Annyiért ok, de iylen 2x k-t nem adnék érte. Annyiért vannak sokkal jobb megoldások.
Az összes OEM gyártótól, amelyik épen olcsón adja. Csak ugye pl hiába jó a Samsung, meg Hynix, azokon belül is vannak gyengébbek meg jobban sikerült chippek. Patriot odafigyel, hogy nagyon vackot ne tegyenek rá, és állandó beszállítójuk van ami hozzájárul az egyenletes jó minőség fenntartásában (minimális szórás azért ott is van).
mod:
Smiti:
Ha lesz dedikált vga akkor meg 1333-as ram is bőven elég lenne, tök felesleges 1866/2133-as. Kivéve ha tömörítenél sok-sok GB-ot ki/be.
Ide a visszatérő storym:
Ugye a prcim 1066MHz-es ramot kezel max. Felhúztam 1600-ra ramaot úgy játszottam sokáig. Állandóan megy az fps számláló in game. Aztán egy szép napo toltam egy cirmosklírt és a ramot elfelejtettem visszaállítani így 1600 helyett 1066-on ment. Tudod menynit esett az fps játékok alatt? Nullát.
Azóta is 1066-on megy az 1600-as Dominatorom.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Én még 11k-ért vettem őket, amikor még nem aranyáron adták a ramokat, nagyjából egy árban voltak a HyperX-ekkel. Annyiért csak nem volt rossz vétel szerintem. Kitől szokta egyébként venni a memóriákat a Corsair?
Francia autót én sem vennék, most is olyanunk van, számtalanszor kívántam már, hogy robbanna fel, csak a baj van vele..
Ma mindegy most már, majd ha sok pénzem lesz és lecserélem az egész gépem, akkor Te fogsz nekem segíteni a választásban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7958 üzenetére
Szóval nem kimondottan sz@r a Vengenace csak annyi pénzért vagy olcsóbban sokkal-sokkal jobbat kaphatsz. De kinek mi a kedves. Én pl ezért soha ne vennék francia autót, mégis mennyit eladnak belőlük.
Radi se véletlen vett Viper 3-at Vegence helyett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
A hűtés természetesen maradna a Macho, ha ez nem normális akkor igen bajban vagyok.
Tényleg, mi a baj a Corsair-el? Most is az van és semmi bajom nincs vele, sőt mikor ezt vettem akkor meg mindenki ezt ajánlgatta.Ha esetleg tudtok ajánlani valami ilyesmit intelben akkor azt is szívesen meghallgatom.
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7956 üzenetére
Is.
mod:
Corsairnél elég vegyes a minőség és a komptibilitásuk se jó. Ugye a Corsair nem gyárt ramot, csak megveszi a pcb-t meg a chippeket, összenyomja őket és ráragasztja a saját címkéjét. Ennél a középkategóriába szánt modelleknél meg nem mindig minőség chippet tesznek rá (nyilván a Dominator más tészta), hanem amit éppen olcsón megkapnak. Az eltérő revesek eltérő chippeket taratlamaznak (ezért van annyifél rev-es belőlük) amik sokszor nem mennek együtt (már mint eltérő reves modulok). Ezért van az, hogy vmelyik jól húzható vam amelyik meg nem.
Tekintve, hogy olcsóbban megkapod pl a Viper 3-at, Crucial Ballistix-et pl ami mind csúcskategóriás... Szvsz aki Vengenace-t vesz az mind hülye (legalábbis nem hozzáértő és még ahhoz is lusta, hogy kérdezzen).
Bocs Vigi. A C4 után megint belenyúltál...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Nem rossz. Azt a Corsair ramot nem erőltetném és nem ártana vmi normális hűtés a procira se...
mod:
Kingston HyperX vagy ha a felső ház a cél akkor Patriot Viper3
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vidék az teljesen más, mint a beton dzsungel, ahol este is 30 fokosak a falak.
Sajnos ez eléggé élhetetlen egy hely.Vidéken meg lehet oldani a hűtést passzívan: hőszigetelés, fényszigetelés az ablakon, passzív szellőztetés földbe fektetett csövekből.
Panelban a 8. emeleten csak a klíma marad.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #7944 üzenetére
Francba, nem igaz, hogy valamit nem bírnak rendesen megcsinálni a szelepet ki lehetne váltani egy kis tartállyal amiből 2 irányba megy a cucc iranyonként 1-1 sima szeleppel
2+1 fél szoba van 1-es klímával úgy nézne ki az erkély mint a pár napja berakott kép meg a kábelek és csövek...
Jó lenne tudni mennyi a difi fogyasztásban 3 hét alatt, ha 10k-nál kevesebb '' sose'' hozza be a difit az inverteres.Megvannak a szörnyeid [link]
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #7933 üzenetére
Ajjaj. A MÁV nincs mostanában a helyzet magaslatán. Szerdán a HOLLÓ IC. is egy órát késett, minden más meg 10-30 percet. És az alatt a 30 perc alatt halottam amíg az állomáson az IC-re vártam
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #7943 üzenetére
Ez már rosszul kezdődik.
Nem ajánlom az iker splitklímás cuccot.
Van benne egy úgynevezett pillangó szelep, ami hamar el tud romlani. Sokba kerül a csere.Jobban járnál kettő külön klímával.
Én pl ezt néztem ki a nappaliba mozizás mellé: [link] Jövőre meglépem.
Ha nem kell inverteres, akkor lehet olcsóbb lesz a cucc, de többet fogyaszt egész napos használatnál.
Ami van nekünk a hálóban egy szuper akciós cucc volt. 3.5-ös és csak 40000-be került. Cserébe G energia osztályba tartozik, szóval tekeri a villanyórát.
Nem elhanyagolható a telepítési díj, ugyanis ez éri meg a kereskedőknek. Van hogy elkérnek 60k-t is csak a telepítésért. Én saját magam szereltem fel, vállaltam hogy nem lesz garancia rá, de 40k-s cuccnál ez szerintem belefér.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #7941 üzenetére
Valami belépő szint, de nem gagyit szeretnék, 1 külső + 2 belső egység.
Erkély ahova a külső menne is déli.
Ja és a belépőn olyat érték mint mITX - ben az asrockEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #7938 üzenetére
Ilyen 10 éves suzuki/golf/fabia jellegűre gondoltam, igaz saját környezetben én is csak egy ismerőshöz fordulhatnék aki céges kocsit kapott így a sajáttal az asszony jár hébe-hoba.
Radi: nálunk déli fekvés és a gyerekek miatt nem elég 1 klíma
Valaki esetleg otthon van klíma témában?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #7936 üzenetére
Remélem igazad lesz, mert már nagyon elegem van, megszületett a döntés :tavasszal klíma, mert még egy ilyen nyár nem hiányzik
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #7933 üzenetére
Vigi ez egyre horrorabb nincs valaki akinél van a gyereknek is valami járgánya amit el lehet kérni? Mégis csak jobb még légkondi nélkül is mint a máv
-
Vigneau
félisten
F@sz@...
Holnapután megyünk a Balcsira és a kocsim még mindig sehol. Múlt szerdán mondták, 2-3 munkanap és kész lesz - aha, persze. Annak a kombinált szivattyúnak természetesen nem csak mechanikusan kellett tönkremennie. Eh, de nincs kedvem vonatozni...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
Kösz, ez az 5 perces cucc kiment a fejemből
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #7929 üzenetére
5 perc a korlát, vagy az, hogy a címzett megnyitotta elolvasásra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Modik az hogy lehet, hogy adatlap szerint 16:24-es utolsó bejelentkezés/feltűnés adatokkal írt privire 16:30-kor válaszolok, és most ha megnézem a privimet már nem szerkeszthető az üzenetem?
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #7923 üzenetére
Indexen van taxon taxon topic oda ha be linked a hsz-ed biztos lesz aki felismeri.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megint kijár a jóból.
Pár napja ilyen rovarok másznak be a lakásba a szúnyoghálón keresztül:
Fasza, mert miattuk még szellőztetni sem lehet éjjel. Ma reggel vagy 200db tetem volt a függöny és az ablak között a földön, valamint éjjel másztak a fénylő monitorra.
Meg tudja mondani valaki mik ezek a mini repkedő rovarok? Méretük max 2mm.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz F e Z o #7915 üzenetére
Mentapálesz egész jó elsőre idegenkedve kóstoltam meg de egyébként nem rossz. Ha nem bringával lettem volna biztos betoltam volna még 1-2-t.
mod:
Radi: Mostanában mindig kijut neked vmi szórakozás. Hol a hideg vizes zuhany, hol egy kis tüzijáték... Tudsz élni annyi szent.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezek szerint nem villámlás volt. Olyan hangja volt, mintha dörögne az ég.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #7915 üzenetére
Értem én, hogy EU szabvány, de miért pont 0,02 és 0,04? A 0,05 az valamennyire azért mégiscsak kerek szám. Uhh, annyitól meg is halnék szerintem..
A sört is megkérdeztem tőle, direkt azért nehogy potyára vegyek neki egy raklappal. Meg fogom ugyanígy a csokit is, meg mindent, ami még eszembe jut. A pénzt legvégső megoldásnak szánom, szerintem valami "ajándékkal" jobb meghálálni az ilyeneket.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #7914 üzenetére
Gondolom EU szabvány, persze Székelyföldön a "hétcentes" áfonya vagy mentapálinka, az már azért valami.
(#7887) kovy29 : Miért nem kérdezed meg Tőle, mit mivel tartozol. Nehogy aztán csokiallergiája legyen...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7910 üzenetére
Nem fagyott volna, hanem égési sérülést szenvedtem volna. Előbb éget utána fagyaszt.
⭐ Stella
-
eszakas
senior tag
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #7906 üzenetére
Megfagyott volna egyből?
(#7908) smiti: Én semmilyen házit, sörön kívül, nem sok mindent bírok meginni.
-
smiti
veterán
válasz eszakas #7905 üzenetére
Csak hogy lásd, 2500-ért nincs "pálinka" : Málna Pálinka felhozatal
Bár én jobban szeretem a " jó házit "
-
Mercutio_
félisten
Ejj, ha ez nem sziló
Persze, versenyszféra, se fenékig tejfel, 22-tőt ott húztam le, de az utóbbi 2 évben, hogy belülről látom az állami szektort több aztaqrva* hagyta el a számat, mint előtte 11x annyi év alatt
* és ez nem a nagymellű jós*ggű csajoknak szólt
smiti: Ha már ennyit dumáltok piáról: Van itthon egy bontatlan "Fütyülős" mézes barack, ha kell valakinek valami Lindt csokiért vagy slim sata dvd-rw-ért viheti, de egy 6-os pack soproni démon vagy más barnasör is jöhet cserébe
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #7903 üzenetére
Subaruék folyékony nitrót öntöttek a tenyerembe, de az nem volt semmilyen érzés, mert nem szabadott tenyérben tartani.
⭐ Stella
-
eszakas
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #7902 üzenetére
Próbáltál már ilyet magadra fújni? Próbáld ki. Mi nemrég szórakoztunk ezzel barátokkal, de nem bírtuk sírás nélkül.
-
eszakas
senior tag
Az kritérium volt, hogy nem iszik Ha pia akkor " Ágyas málna pálinka" 2500ft kb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest