Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Na kérem szépen, meg is van az új hűtő. Szerintem nagyon megérte, főleg így, hogy egy fillérembe sem került a csere és még a helyembe is hozták.
A hőmérsékletben hozza a Megahalemset, csak annyi a különbség, hogy most a Silent-Wings ventik ~ 450-en tekernek.
Nem utolsó sorban szép is.mod.: azt nem is írtam, hogy ma megint volt az apróban negatív tapasztalatom, írtam a hirdetőnek, hogy érdekelnének az általa kínált szélkavarók, de nem válaszolt és még a hirdetést is archiválta.
Egy hsz sem volt még ott az enyémen kívül és jegelve sem volt. AZóta sem történt meg az értékelés, márpedig én addig nem szoktam zárni amíg minden nincs lerendezve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest