Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #14048 üzenetére
Minden szentnek mag felé hajlik a keze, ugye...
Nekem az új is tetszik amúgy, kicsit 3-as BMW nyúlás de bejön.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Ha jó forrásból van a cucc amit eladsz
Qru: Kösz, akkor ez megerősítve, megmondom kollégának vegye a 7790-es szatírt
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Höhh, kicsit megterhelték szegény msata 128Gb-s SSD-t
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #14054 üzenetére
Ismerek olyan (idiótát) tagot,aki használt,100/100as SSDt úgy venne csak át,hogy próbagari keretén belül 4-5 alkalommal teleírná és leformázná (full format..TRIMes megoldásnál..),és ha bármely SMART mutató romlik ettől, visszavetetné.Nem vicc..
Smiti
Azért üzletrontás,mert bár tisztában van vele,hogy igazad/igazatok volt,a szabályzat kimondja,minden annyit ér,amennyiért megveszik..rá kell hagyni,ha nincs vételi/alkuszándék. -
Cheesy
őstag
SpeedR vs Speed(R)
Előbbitől vettem optibayt a notiba. Végig gondolkoztam, hogy akkor most...www.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #14058 üzenetére
Nem én vótam ;p
Talán ő: SpeedR.Lol, megtaláltam most emiatt a régi regemet..komoly gépem volt anno
Különösen kiegyensúlyozott volt..2x cseréltem konfigot, mire kihajtottam a 9700at úgy igazán..addigra persze már kevés volt kb. mindenhez -
smiti
veterán
válasz Speed® #14059 üzenetére
Gondolom akkor még nem saját magadat bannoltad.
(#14056) radi8tor1 - Igazából tényleg nem gondoltam, hogy ez üzletrontás. Egyébként meg lehet jobban megérdemelne a tisztelt H. úr is egy fenékberúgást, mert ez meg kimerítheti a csalás gyanúját is.
Ha meg valaki lesz olyan bolond, hogy megveszi a szénné húzott használt sz@rt drágábban, és nála meg a lapja, tápja, vagy bármi más ok miatt nem megy úgy akkor jogosan vágják be a kollega nevét a kivel vigyázzunk .... topikba?
mod.: egy tapsolós smile az adott topikban vonhat maga után bármi retorziót?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #14056 üzenetére
Basszus, most nézem, én TB-nek olvastam a HDSentinel GB-értékeit így jár, aki 2 meló közt fórumozik
Speed(R): Teleír+formáz?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Szerintetek milyen site engine hajtja ezeket a 2perc.hu, szilvasbukta.com, egybeegycsirket.com, stb?
Akárhogy bogarászom a source infot, nem találok cms-re utaló jeleket.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Az első könnyű volt (arról tudtam, hogy wp ), de a másik kettő feladta leckét.
Megvetem ezeket az oldalakat, de az architektúrája érdekelne, illetve az hogy FB-n az ismerőseim nagy része lájkol és oszt meg ilyen random idióta nevű oldalakról "vicces" képeket (amik előtte pár nappal mondjuk 9gag-en voltak, azelőtt meg 4chan-en ) és nekem roppantul idegesítő látni, hogy az aktív látogatók száma a csirkés oldal esetében (ma láttam először) 400 fő felett volt, ami lehet kamu, de a whos.amung.us fülre még nem láttam hacket.
Adott egy szemét oldal, egy szemét domainnel és már ott tart, hogy azt várja el, hogy lájkold a dobozt ami eltakarja a képet. Nevetséges.
Mert gondolom a like-farm során ugye iszonyat látogatószámot érnek el és hát ott vannak a raklámbannerek, meg a g.adwords. Hogy lesz ebből pénz nekik? Mert tuti nem kedvtelésből csinálják, ezek már gusztustalaul ipari-lájk-farmok.www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #14067 üzenetére
Általában ki lehet szedni a forráskódból a képeket lájk nélkül is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #14068 üzenetére
Nem a képek kellenek. Dobozt lájkolni meg ahogy látom nem kell, ha a főoldalról indul valaki a képeket nézni. Csak a FB-os képlink mutat a kép egyedi oldalára ahol addig el van takarva, ameddig nem lájokolod.
A kép érdekel legkevésbé, inkább, hogy hogy működnek ezek a siteok.www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #14068 üzenetére
Hülye vagyok hozzá, és lehet meg se lehet oldani weboldalon, de én ez ellen azt tenném, hogy kidobálnám egy paraméter file-ba a képek nevét/címét, és csak a file adott sorára mutató linket/#azonosítót adnék meg, amit a kép tényleges letöltésekor emel bele a blogmotor, addig csak egy kívülről "vak" hivatkozás
-
robogos10
senior tag
Wigi-hova lett?
-
robogos10
senior tag
Vagy nőzik
-
embe
nagyúr
Jó reggelt!
Ejj! Jól indul a napom. Kaptam egy figyelmeztetést bolondembertől. Oka: "warez miatt az Xperia SP topikban"
Az történt hogy a teló topicjában feltettem egy kérdést egy "három betűs" navival kapcsolatban.Így ahogy írtam: " a három betűs" navi. Nem írtam ki hogy IGO stb.
Akkor ennyi erővel az is az, hogy azt emlegetjük, hogy a szolgáltatós telón, hogyan lehet a rendszert kijátszva független romot telepíteni....
Ezen az alapon az egész PH tele van virágbolti példányok emlegetésével, és letöltések emlegetésével stb.
Kicsit felb@sztam magam. Így kávé előtt.
De ahogy annak idején mondták: "felfelé nem kritizálunk, csak csodálkozunk"[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #14061 üzenetére
"Amúgy az alábbi a tesztelési menetrend nálam (próbagarancia):
- Átvételkor gyors ellenőrzés (HD Sentinel, Áttekintés + SMART) + gyors írás olvasás, logikai formázás (esetleg újrapartícionálás - ha az szükséges).
- Otthon (éppen mert használt): adatmentesítés (mondjuk ez SSD -nél éppen az SSD működésmódja miatt amúgy is többmenetes!), majd particionálás és újraparticionálás (particiótörlés), és formázás, ezt követően rendszer installálás + képfile -ból tényleges rendszer feltétele. Ha eddig Ok, akkor az SSD valószínűleg OK.
- Ezt követően tesztidőszak (normál üzemben merül-e fel hiba - ez Kb. 5-6 nap), azaz annak ellenőrzése, hogy üzemi működésben is OK-e..."2 napig zsibbasztott az idiótaságaival, miközben minden létező tesztről kapott képet, amit SSDvel művelni lehet..végül benyögte, hogy sok neki az ár, inkább vesz újat (és linkelt 1.5Xes áron valamit). Rég küldtem el valakit melegebb éghajlatra..
smiti
Nem tudom, ki rakta ki, nincs rajta az adatlapon..a telszámom viszont ott volt, azt leszedtem..mikre bukkan az ember véletlenül ;p
Hermann bácsiról is tudnék mesélni, anno láttam nem 1 helyen, hogy a tiédhez hasonló megjegyzéseket tett..változik a világ
Szvsz hagyd a fenébe, nem ér ennyit az egész..embe
Egyértelműen le van írva az oldal álláspontja az IGOval kapcsolatban..nyilván azért ugrunk rá, mert adott esetben minket is csesztethetnek miatta. Hogy klasszikust idézzek: a szabályok nem ismerete..egyébként köszönd meg szépen bolondnak, hogy spórolt neked egy kávét ezzel -
embe
nagyúr
válasz Speed® #14079 üzenetére
Most iszom a kévét. Ezt az azóta már lehet kicsit elavult bejegyzést nem ismertem. Tiltott dolog (???), ezért is írtam úgy hogy a "3 betűs navi".
De! Idézek az általad linkelt cikkből: "Ezt a szabályt egészen addig fenn kell tartanunk, míg meg nem jelenik a Google Play store-ban a hazai felhasználók számára is jogtisztán megvásárolható iGO Primo."
Lehet ezt felül kellene bírálni? Javaslom igen.
Ma reggeli állapot:[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Legális módon tudod használni itthon, elérhető hazai térképpel?
Amíg ez nem változik, tehát nem lesz lokalizált verzió, tiltottF34R
Ne csináljunk mod topikot, de warez/trágárság okán kaptál eddig csak figyelmeztetést, jogosan. Nem értem az összefüggést a színvonallal[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Gyerekek! Már 70k alá kúszott a használt GTX 680 ára?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #14084 üzenetére
Bezony..ez jó vétel lenne, ha ennyiért eladná, ill. normális gari van rá
3 slotos batár, 1200ig boostol..és extra jól mutatna a Maximusodban[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Cheesy
őstag
És én még izgultam, hogy az egy "tiltott karakterhasználat apróhirdetés címében" figyelmeztetésem mennyiben befolyásolja az egyedi avatar igénylését... A fentiek után alaptalanul
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #14079 üzenetére
Nekem már drágább a szabadidőm mint amennyit 1-1 üzleten keresni lehet, így az ilyen figurákat lerázom.
Volt egy kalandom nekem is, ha újra olvasom még most is felb*ssza az agyam azóta a problémás vevőket/eladókat amennyire tudom kerülöm.embe: Najah, de hogy egy szutyok HD7790 még mindig 32k-nál indul
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Szevasztok! A west end környékén van valami jó számtek bolt?
-
Cheesy
őstag
Nem akarok árulkodni, de a múltkor még az ötletemre is orroltatok, úgyhogy izé.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Olyan ahol nézegetni is tudsz, vagy ahol átveheted a megrendelt cuccot?
Utóbbira compker, ipon, megnézegetős nem nagyon van szerintem már sehol, max a nagyon populáris cuccokat tartják raktáron.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #14095 üzenetére
Ha nem akarod, ne tedd..ha mégis, Jelentem gombra kattintva.
Vigneau
Ha rá is menne..elég vicces látványra a 1.5X akkora hűtő Bár nálam pl. a passzív procihűtésre menne a levegő, szóval adott esetben jó lehetÁr/érték..mivel a 670hez képest bő 10% előnye van "csak", nyilván a kisebb jobb elv érvényesül itt is, és feljebb lépkedve egyre inkább..viszont adott esetben a 680ban több tuning lehet..nomeg a feeling, hogy teljesértékű ;p Ha szükség van a tempójára (~1.5X gyorsabb a 660nál), akkor nem rossz választás, az biztos. Sokan váltottak pl. 480SLIről és csak pozitív visszajelzések vannak.
Részemről úgy tűnik alábbhagyott a láz..lehet hamarosan offolom a jelenlegi konfigot és építek valami APUs témát..a friss A10-7850K elég szimpi
~HDban kocajátékra bőven jó, 4GHz/4 szál +~HD6750 IGP, 95Wban korrekt.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #14098 üzenetére
Annak függvényében gondoltam, hogy ha 65k körül el lehetne hozni a GTX 680-at, miközben a GTX 760/670 meg 58-60k, talán ez jobban megérné, nem?
Egyébként szerintem az EVGA nem lesz jó, mert ránézésre egymás felett van a 2 tápcsati.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
Hogy rohadna meg, aki kitalálta, hogy a print screen helyén legyen a power gomb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest