Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
Sziasztok! Én Kb. két hónapja lettem tulajdonosa egy ilyen monitornak, és pár furcsaságtól eltekintve elégedett vagyok vele. Ez a második TFT-m.
Pró és kontra:
Bevilágítás: Egyenletes, de van. Ellenben a napokban áramszünet volt a munkahelyemen, és erős félhomályban láttam a képernyőkímélőre (fekete háttér, kis felirattal) kapcsolt Eizo-mat. Az sem volt jobb!Talp: stabil, de nagy helyet foglal.
Kijelző ledje: Kis túlzással fénykard! Mi a francnak ilyen erős? A 17-esemnek sokkal diszkrétebb volt!
OSD: Na ez a legrosszabb, vagy én vagyok a béna. A Prohardverről letöltött színprofilt felraktam, ettől csökkent az amúgy szerintem kicsit hideg árnyalata. DE! Beállítás után ha újra a színekhez, vagy a kontraszthoz nyúlok, elmegy minden, elölről lehet kezdeni!? Másik bosszantó dolog, ha állítani akarok a fényerőn, először a kontraszt jön fel, pedig azt nem buzerálja az ember a külső fényviszonyok változása miatt. Több TFT is használok, de egyik sem ilyen. És ez a PROF széria? Kicsit még tréningezhettek volna a szoftveresek!
Színek árnyalatok: Szerintem korrekt. A finom tónuskülönbségek megvannak, a csúcsfények nem égnek be, a mélyárnyékok nem mosódnak össze. A Samu panelek talán jobbak, de vagy gombtalanul van (vagy nincs) vagy asszem az Eizokban van. Nyolvan kilóból egyik sem jön össze.
Vásárlás: Internet, Edigital. Oka: Sehol nem lehet megnézni normálisan. Törvény szerint létezik a nyolc napos visszaküldési idő, de szerencsére nem volt rá szükség. A futár is rendes volt, türelmesen megvárta, hogy legalább külsőleg megnézzük, nem sérült-e. Pixelhiba nincs.
Jó előtte ülni. Üdv:
Akcept
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest