Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy inoo3d geforce 5700 ultra videokártyát de folyamatos gondjaim vannak vele. Játékok alatt egy idő után vagy rögtön a képen piros csikok vonalak jelennek meg esetleg olykor még ki is akad. Windowsba vissza tudok lépni és ott nincs ez. kiprobáltam a legújabb drivert de nem segített, volt windows reinstall az sem segített. Kiprobáltam egy radeon 9600xt azzal nem volt semmi gond de a geforce-val meg máshol semmi gond nem volt. Plz help!!!!!!
A konfigom ecs k7s5a, 2400+ xp(thorton), 512 ddr ram, 40 gigás vinyo, új codegen ház 300w, lg dvd író. Egyedi modding.
Ha tudtok légyszives segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest