Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
koszonom a segitsegeket
nagyon jo topik
-
S.J.
tag
vegas pro t sikerult kicsit kiismernem, viszont fekete a lajatszasi kep. ha exportalom a videot az is teljesen fekekte lesz. valamit valszeg elallitottam, egyebkent teljesen amator vagyon nem ertek hozza. egy nagy default reset van a beallitasokhoz, vag yvalami tipp? sokat szenvedtem mar vele
ill. gondoltam ha sikerul meg kicsit megvariakom, ahogy tavolodik a kep, szep lenne ha kicsit elmosodna, mint amikor a filmekben pl egy urhajo sebessegre kapcsol. jobban nem tudom elmondani
ilyen van esetleg a vegas pro (16) ban?
-
S.J.
tag
sziasztok!
egy nagyon egyszeru videot szeretnék készíteni, lényege hogy a lejátszási sebessége egy ponton gyorsulva gyorsuljon (tegat nem 4* rol 8* re, hanem fokozatosan) es a vegen lassuljon. melyik programmal tudom ezt a legegyszerubben megcsinalni? probaltam parat, de nem talalom ezt a funkciot, csak ha manualisan felvagdosom
-
S.J.
tag
sziasztok!
észrevételekre, kritikákra (negatívra is) vagyok kiváncsi a most szerkesztett videommal kapcsolatban ha valaki veszi a fáradtságot hogy megnézi
-
S.J.
tag
facebook és instagramra milyen fomátum, felbontás, fps anyagot érdemes feltölteni, annak érdekében hogy a legélvezhetőbb legyen, és minél kevesebb veszteséggel kerüljön fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest