- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Halvány fogalmam nincs hogy mennyi a záridő
Mint írtam AV módban kapcsoltam be a video felvételt, és akkor épp f8-on volt a blende. Előtte és utána rendre 1/125 1/160 1/200 záridős képeket lőttem, bár csalóka, mert az ISO érték beállításoknál belőttem hogy 1/125 alá nem mehet így amint elérte a gép a minimumot, feltolta az ISO-t.
Ha jól sejtem amit beállítottam, hogy a záridő nem mehet 1/125 alá, beleszólt az automata video felvételbe? Ez azért elég gáz ha így vanMég nem volt időm azóta se kisérletezni, hogy milyen záridő az, aminél fordulás közben nem fog szaggatni.
De ha már így esett, az utómunkánál ki tudom ezt valamivel szedni? Az Adobe Premiert vagy a Sony Vegast ismerem valamennyire (bazi régen szerkesztettem videót, és azok még kamerával szalagra felvett filmek voltak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- LEGO klub
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest