Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
shenmuedc
tag
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy dvd-m pótolhatatlan családi felvételekkel. Meg tudom nyitni a filerendszert és szeretném elmenteni de az egyik file sérült. Le tudom játszani de csak a felvétel háromnegyedéig mert ott sérült a lemez és nem tudom tovább. Másolni sem tudom ugyanez miatt . Hogy tudnám konvertálni vagy megmenteni a felvételt addig a pontig ami lejátszható?
-
shenmuedc
tag
Segítséget szerének kérni. Van egy dvd lemezes kamerám a vele készített felvételt szeretném megvágni. Közvetlenül nem is tudok mit kezdeni a felvétellel mert dvd lejátszáson kívül nem férek hozzá. Nero vision express szeretnék használni (ez volt eddig az egyetlen amit fel tudtam tenni és használható is) ha a videót beimportálom vele ő ugye összedarabolja és már szerkeszthetem is, ami működik is tökéletesen de a videók összeillesztéseinél megakad a kép és a hang egy pillanatra (a projekt véglegesítése után is)
Na most azt kérdezném hogy lehetne ezt elkerülni vagy mivel importáljam vágjam meg előtte a videót (a virtualdub és több progi sem jó mert csak a videó 20 másodpercét játssza le)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest