- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
-
ZaJanga
tag
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
A videokonvertáló progi volt a rossz. Lehetett álligatni hogy 29,97, vagy 30, de tökmindegy. Egyikkel sem lett jó. Egy másik progival viszont nem lett akadós. Közben a telón is megtaláltam a beállításokat és 30fps-ről 60-ra átállítottam. A végeredményt ettől függetlenül max 30fps-el lehet konvertálni. Minden esetre a 30-as eredetivel sem akadt a másik progiban konvertálás után. Hát ez van. (Aimesoft. Fuj!) Pedig sok funkció van benne.
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, próbálnám, letöltöttem a programot, megnyitottam benne az mkv file-t, majd Save project, ekkor feldob egy hosszú, keskeny "Information" ablakot, mintha elkezdené, de nem csinál semmit, a progress bar sem halad előre, pedig látszik, hogy a DGIndex.exe dolgoztatja közben a procit. Olyan mintha lefagyott volna, de mégsem,mert le tudom állítani (a semmit). Az eredeti DVD már nincs meg, csak a Remux-olt mkv.
-
SunMount3r
nagyúr
Azóta kiderítettem, hogy szinte biztos "vágva van", mert "Restored" kiadás az NTSC-s, a magyar PAL meg egy régi "szutyok". Próbáltam vagy 3 magyar hangos forrásból, de vagy az elején, vagy a végén csúszik a hang. Egyelőre feladtam.
Az NTSC-s DVD infója:
Video
ID : 1
ID in the original source medi : 224 (0xE0)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@Main
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, Matrix : Custom
Format settings, GOP : M=3, N=4
Format settings, picture struc : Frame
Codec ID : V_MPEG2
Codec ID/Info : MPEG 1 or 2 Video
Duration : 1 h 43 min
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 6 500 kb/s
Width : 720 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 29.970 (30000/1001) FPS
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.628
Time code of first frame : 00:00:00:00
Time code source : Group of pictures header
GOP, Open/Closed : Closed
Stream size : 4.71 GiB (92%)
Language : English
Default : No
Forced : NoHol kell nézni a pull-down flag-et?
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
boby o
csendes tag
-
boby o
csendes tag
-
boby o
csendes tag
-
boby o
csendes tag
-
Márton
nagyúr
-
boby o
csendes tag
-
SunMount3r
nagyúr
Lehet az baj mert nem is ac3, hanem mp3 a forrás file. És én -a minél kevesebb konvertálás végett- mp3-ban akarom elmenteni a sima Eac3to GUI-val. Ott próbáltam a "-25.000 -changeTo23.976" és a -slowdown paraméterekkel is, de mp3-ban ezek nem változtatnak semmit.
Ac3-ra állítva a kimenetet viszont működik a -slowdown paraméterrel.Ez nem véletlen, tehát mp3-ban nincsen fps állítási lehetőség?
Mire érdemes konvertálni ilyenkor az mp3-at a legkevesebb veszteségért és legjobb minőségért?
Meg Eac3to + Eac3to and more GUI-vel megy a dolog a 25->24 "Slowdown" opcióval, de itt nem is lehet mp3-at kiválasztani a cél file-nak. AC3-ba átmegy kb. ugyan abban a méretben.
Kösz majd ránézek arra is. Mert lehet kell majd 29.976-os konvertálásra is, azt meg az Eac3to-ban, ha jól tudom nincsen. (hacsak nem a pl. -25.000 -changeTo29.976 paraméterrel, de alapból ilyen nincs benne.)
Szerk.: Ja, amúgy én így belehallgatásra nem érzékelek semmilyen mélyülést, vagy lassulást.
-
SunMount3r
nagyúr
Egyelőre ezzel a teszt 3D ISO-val sikerült ezt megcsinálni TsMuxer-el (kicseréltem benne a hangsávot) és tökéletesen működik. Bár ugye ebben nincs Java Menu, ha lenne akkor az a TsMuxer-nek nem fog menni? Mármint problémát okoz, vagy csak egyszerűen kimarad belőle a Menu? Mert nekem jó Menu nélkül is.
(Majd ha lesz hely a winyón
próbálom élesben is egy teljes BD-vel.) -
sicc_innen
tag
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
csanadu1968
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbálom élesben is egy teljes BD-vel.)