Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
Ménem szerzel egy videózó progit ami levideózza, hogy mi megy a monitoron?
Vagy DOS-os alkalmazáshoz kell vagy ilyesmi? 
-
Bally
senior tag
Nem tudom mennyire szabad romlania, én olyan felvételt szeretnék, mint amit látok a monitoron, vagy legalább hasonlót.
A gf4 tv-out-ról csak annyit tudok, hogy én néztem, egy Abit-ét, egy MSI-ét, és a mostani Leadtek-ét, mindegyik elég jó, de a kis Epia tv-out-ja annál is szebb.
Lehet érdemesebb lenne valami progival ugyanazon a gépen, de azzal meg az a baj, hogy lassú hozzá a gépem :\ -
frewa
senior tag
nem hiszem hogy a tvout hibája lene a GeF4 t4200-nak nagyon jo tvoutja van nekem is ez a kari van! persze lehet rossz is a tvout! de az a baj hogy a fel vett kép amit az egyik gép-böl a másikra akarsz felvenni mindenkép romlik a minöség!!
mindenképp kép minöség romlás várható! -
Bally
senior tag
Nos, fejlemények:
1. Addíg állítgattam, míg egész jó lett a kép, asszem ntsc/rca-ra kellett állítani a tv-out-ot, de a kép még mindíg eléggé homályos, színek úgyahogy rendben, ez lehet a gf4 4200 hibája? Gagyi tv-out? Asszem a tv-n se volt tökéletes, ellenben a kis epia-val, ami fényévekkel jobb képet produkált a tv-n.
2. Elvitték a tunert, így csak 1-2 hét mulva tudok újra próbálkozni..... -
Bally
senior tag
Nos vettem egy jó kábelt, de nem veszek észre változást, ilyen zavaró szivárványszerű minden, esetleg valamit rosszul állítok a tv-out-on? Próbáltam már az összes formátumot, de nem lett jó.
-
Bally
senior tag
Sziasztok!
Össze szeretnék kötni egy vga s-video kimenetét egy tvtuner s-video bemenetével.
Két külön gépről van szó, a tunernek az a soklábú (
) csatija van, a vga-nak a 4-lábú svideo kimenete, összekötöttem egy alap kábelell, aminek mind a két felén 4-lábú csati van.
Át is megy a kép, de nem tudom beállítani, hogy ne legyen erősen zavaros, a vga-drivernél próbálgattam a formátumot állítani, de nem sok változás van, a tunernél nincs állítási lehetőség (vagy csak nem találtam).
A tunert már használtuk sima kamerával, azzal szépen ment a capture, a vga tv-out-ját is használtuk már tv-n, tehát ahogy én elképzelem mennie kellene, de valamit kihagytam a számításból. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem zavaros már, csak homályos eléggé, de sajnos közben elvitték a tunert, és csak jövő hétvégén kapom vissza, így most próbálgatni sem tudom 
Túl erős a jel talán? 

) csatija van, a vga-nak a 4-lábú svideo kimenete, összekötöttem egy alap kábelell, aminek mind a két felén 4-lábú csati van.