- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Végre lehet már videokártyáról is bootolni !
-
Vigneau
félisten
Ennyi erővel lassan visszaköszönnek majd a bővíthető RAM-os VGA-k is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
macilaci78 #22 üzenetére
Az elsőre szerintem már gondolt az Asus. Csak ide egy slotot tettek.
-
macilaci78
nagyúr
Hm, szabadalmat kéne kérnem a 2 db M.2 foglalatot és RAID vezérlőt tartalmazó VGA-ra.
Utána jöhet a VGA-ra integrált CPU és RAM foglalat... -
Rabbitf_24
addikt
Na végre egy innovatív megoldás, használjuk ki a teljes sávszélességet.
-
Wilks
aktív tag
Az ssd igy nem lesz "melegebb"?
Persze,igy is közvetlenül a kártya mellett van,de szerintem a "szellőztetés" jobb picivel. -
Ez egy remek ötlet csak ahogy az Asus árazását ismerem sokkal drágább lenne mint egy hagyományos kártya.
-
Zoo123
senior tag
Ott van az, "USB 3.0". feliratozással egy tüskesor az alaplapodon a SATA csatlakozók mellett.
Idézet az alaplapod leírásából: "2 x USB 3.1 Gen 1 ports available through the internal USB header"
Ha valóban létezik USB--> M.2 átalakító amiről a kolléga beszélt, akkor az oda bedugható.
Én még nem láttam ilyet, le vagyok maradva. -
zarayg
aktív tag
Végre egy értelmes átgondolt fejlesztés. Kérdés az, hogy mennyivel dobná meg egy standard kártya végösszegét egy ilyen plusz...
-
HookR
addikt
-
Sanchez638
addikt
Kifejezetten jó koncepció.. Mehet a legtöbb kártyára ilyesmi..
-
FireGL
aktív tag
"Kérdés hogy van e esetleg ebben más potenciális lehetőség is,játékok alatt"
Úgy hívják ezt a lehetőséget, hogy DirectStorage ami annyit tesz, hogy a GPU közvetlenül eléri az SSD-t a processzor terhetlést csökkentve. De erről volt már cikk is: https://prohardver.hu/hir/directstorage_api_maris_frissul.html -
Graphics
Jómunkásember
Köszönöm, hogy valaki végre kitalálta ezt.
Legalább abban reménykedek, hogy másnak is megtetszik az ötlet.
Nekem nagy segítség lenne egy ilyen, mert egy ITX konfigban egyszerűen nincs több helyem a lapon, a hátuljára nem terveztek sajnos a lapnak..
Más slot nincs a bővítésre, m.2-t pedig már fillérekért lehet venni,.
-
fatpingvin
addikt
nagyon jó ötlet, tetszik
ötletes és értelmes megoldás.
a cikkhez meg kiegészítés: ha a képen látható fotók a tényleges készterméket mutatják akkor igen, bifurkációt alkalmaz és nincsen PCIe switch chip a sztoriban.
ez tökegyértelműen kiderül a panelrajzolatból, 8+8 vagy 8+4+4 bifurkációs patternt kell beállítani hozzá.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
Az ötlet az nem rossz, de a gyártót ismerve, tegye fel a kezét aki 100$ pluszt szeretne fizetni egy ilyen megoldásért. Már ha lesz belőle valamikor is kész termék a nagyközönség számára.
De tehetsz a lapba is egy nagyobb 2-4TB M.2 SSD -t.
-
Acélfarkas
őstag
Jó ötletnek tűnik, főleg ITX, mATX rendszereknél jönne jól a plusz tárhely, ahol amúgy is szűkösebbek a bővíthetőség lehetőségei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések