Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24875) MasterDeeJay

Füredi arácsi úti spár megint kitett magért. Tegnap tejet akartam venni, sárga cimke jólesz kétszáz valamennyi forint (269). Húzom le 409... jó most nem állok neki reklamálni de szokásomhoz híven lefényképezem a gépet és a blokkot is. Aztán termék törlése...nem jön senki jóvágyni jólvan akkor visszacserélem másra.. Mire visszacseréltem addigra a törtést jóváhagyta valaki. Oké nem reklamálok majd megoldják holnapra.
Ma megyek, kint van megint a sárga címke. Lefényképezem, mert sejtem hogy nem lesz egyszerű. Húzom le 409Ft... Oké szóltam az eladónak hogy tegnap is ugyan ez volt, szedjék le az árat...hozok másik félét nem akarom megvenni az akciós áron sem mert csak a huzavona lenne vele.
Oké én szólok de aki vesz egy karton akciós teljet az 3228 helyett fizet 4896-ot...(ki tudja mennyit vettek tegnap óta vagy a fene se tudja mióta van kint rossz árral)
Szokásos hanyagság, nem feltételezek semmi rosszakarást csak ugye a vásárló szívja meg. Bezzeg ha én rosszul húznám le más árba a dolgokat akkor egyből tolvaj lennék.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.