Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Verus
senior tag
Bútorlapok a tegnapi nap folyamán megrendelve, ebből készül majd egy polcos szekrény, ami bambuszfüggönyel lesz eltakarva, mármint az lesz a "szekrényajtó". Ahogy számolgattam 120cm magas lesz kb. 2m hosszan nyúlik majd el a falnál, a polcok 50x25 cm-esek, egész pakolhatónak tűnnek.Ezt a megoldást kellett választani mert sajnos szétszerelhető szekrénysorból nem volt tetszetős, ami meg tetszett volna azt a szűkös hely miatt nem tudtuk volna az emeletre felvinni. Ma már a "számítógép sarok" is a helyére került. Esküszöm napról napra nagyobb a kupi, pedig pakolok, nem értem hogyan de nő a rendetenség, mondhatni hatványozódik.
Azt viszont ha valaki tudja hogy a UPC egy előfizetőnek hány beltéri egységet biztosít akkor azt írja meg nekem és azt is hogy rendelhetek-e egy jelképes de nem sértő összegért egy harmadikat a meglévő kettő mellé?!
Köszöntem
Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest