Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Mi forgalmaztuk
(Meg a Turtle Beach kártyákat is)
Akkor szerettem foglalkozni ilyesmivel. Most rengetegszer húzom föl magam. Anno, ha beállítottam valamit, akkor az úgy volt. Most meg csak reménykedni lehet. Sokszor fogalmam sincs mi miért van (illetve csak annyi, hogy jó szarul van megcsinálva, tesztelje a júzer, panaszával meg forduljon a fal felé...), és ráhatásom sincs.
Pl. A procim tud turbóban 3.5 GHz-t. Valóságban sose ment 3.150 fölé. Vagy a RAID rendszeremnek úgy számítások alapján is többet kéne tudnia, de csak kéne... Demiééér? 10 mag 20 szál proci, 32 giga ram, valóban gyors optikai net, és beletekerek egy YT videóba, utána meg fél percig nézem a forgó kukacot. Nem folytatom, szerintem érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ikonikus múlttal rendelkező márkát már csak az SSD-k lélegeztették.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Decemberben debütál a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest