Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
Mrpingvan
üzenetére
Most szembejött velem egy hirdetés amiben mozdonyvezető képzést indiatanak itt ahol lakom márciusban. Szerintem jelentkezek rá de szeretném úgy megoldani, hogy mivel jelentkeztem FSZT-nek is így elsődlegesen a mozdonyvezető érdekelne és csak akkor mennék FSZT-nek ha mozodnyra alkalmatlan vagyok.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Mrpingvan
üzenetére
wow, köszi így utólag is de éppen most néztem egy videót amiben részletesen elmondták a folyamatot, jelentkezés aztán a tanfolyam, a srác le is vizsgázott sikeresen. Egyszerűen nem éri meg nekem egy olyan szakma ennyi buktatóval ami egy fikarcnyit se érdekel, sajnos van tapasztalatom már ilyen téren, kibuknék idő előtt. Engem önmagában a fizetés nem motivál. Pedig nem rossz most már mert azt írják, hogy semmilyen műszaki előképzettség nem kell. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest