- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
viszont aki megtehetné, pl én, annak meg nem engedik. van budán egy magánkórház, havi tizenxezerért korlátlanul részt vehetsz minden rendelésükön, amúgy meg orvosonként lenne ennyi. meg van befekvős részük is (az más tarifával pörög), szal rendes kórház. viszont ha úgy döntesz, hogy ezentúl csak hozzájuk jársz minden gondoddal, és fizeted a havi összeget és soha többet nem mész államiba, akkor is vonják a tbt a fizudból. kérdem én minek akkor? állami SZAKrendelésre kb lehetetlen bejutni, gasztróra 2 hónapot vártam a lent említett betegségemmel, ha ez egy bélrák vagy hasonló lett volna, jelentősen romlottak volna a túlélési esélyeim, ha ugyan megértem volna a megbeszélt időpontot. mindenhova legalább 1 hónap a várakozás, már vérképre is időpont kell, anyunak éhgyomri vérvétele volt múltkor és hetekkel később lett volna időpont 11(!!!) órára. akartam adni még egy esélyt azért az államinak, nőgyógyászatra bejelentkeztem március elején, időpont 1 hónap múlvára, majd pár nappal előtte csörög a telefon, hogy az a doktornő már nem dolgozik ott, a másikhoz 1 hónap múlva van időpont. mondom nosza rajta akkor jó lesz az. megbeszélt időpont napján csörög a teló, a doktornő sajnos ma mégse rendel, következő időpont 1 hónap. ezt azóta még eljátszottuk párszor, június végén feladtam. még jó hogy csak az éves szűrést akartam volna, de ha pl arról akarnék megbizonyosodni, hogy terhes vagyok-e hát b@szki megszülnék mire fogadna... vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest