Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• róbert gida

tag

válasz Overlocker #1 üzenetére

Szia

Áprilisban voltam vastagbél tükrözésen.Nekem is puffadás hasmenés szúró nyilalló fájdalmaim voltak.Vér és széklet negatív volt aztán valamilyen kifújásos vizsgálaton is voltam az is negatív volt.Ezek után jött a tükrözés.Persze előtte való nap semmi kaja csak 6 tasak por(endemol lavage) amitől minden kijön belőled (alulról) , a végén már vizet fosol.A tükrözés maga kb. 20 perc volt. Bementem kaptam egy vénás bódító injekciót aztán elkezdik a colonoscópot lassan tolni fől.Sajnos nekem a bódító xart sem ért mindent éreztem :( .Azt mondta a doktornő ,hogy 1000 emberből 1-nek ilyen rendkívül kanyargós a vastagbele mint nekem.Ezért aztán amikor tuszkolták sokszor akadt és fordulnom kellett oldalra,ez nem kellemes érzés és az pláne nem amikor a gyulladt beleket jól fölfújják levegővel és feszít.Sokszor felszisszentem ilyenkor.Azt mondták ,hogy ezt nem csinálják altatásban.A vizsgálat mint várható volt pozitív lett.De mindenképp megnyugtató volt ,hogy tudom mitől és miért van :K és megelőztünk egy komolyabb bajt.Három helyen volt gyulladás egy helyen polipot is eltávolítottak és az aranyeremet is megvizsgálták .Kaptam mindenre gyógyszert amitől jobban érzem magam .Szerintem ne félj és főleg ha van egy kis hajlamod a hipochondriára akkor ne olvasgass semmit :K .

Ennyi :róbert gida

ha kérdésed van részletesebb dolgokért akkor PÜ

Új hozzászólás Aktív témák