- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz
Overlocker #1 üzenetére
Szia
Áprilisban voltam vastagbél tükrözésen.Nekem is puffadás hasmenés szúró nyilalló fájdalmaim voltak.Vér és széklet negatív volt aztán valamilyen kifújásos vizsgálaton is voltam az is negatív volt.Ezek után jött a tükrözés.Persze előtte való nap semmi kaja csak 6 tasak por(endemol lavage) amitől minden kijön belőled (alulról) , a végén már vizet fosol.A tükrözés maga kb. 20 perc volt. Bementem kaptam egy vénás bódító injekciót aztán elkezdik a colonoscópot lassan tolni fől.Sajnos nekem a bódító xart sem ért mindent éreztem
.Azt mondta a doktornő ,hogy 1000 emberből 1-nek ilyen rendkívül kanyargós a vastagbele mint nekem.Ezért aztán amikor tuszkolták sokszor akadt és fordulnom kellett oldalra,ez nem kellemes érzés és az pláne nem amikor a gyulladt beleket jól fölfújják levegővel és feszít.Sokszor felszisszentem ilyenkor.Azt mondták ,hogy ezt nem csinálják altatásban.A vizsgálat mint várható volt pozitív lett.De mindenképp megnyugtató volt ,hogy tudom mitől és miért van
és megelőztünk egy komolyabb bajt.Három helyen volt gyulladás egy helyen polipot is eltávolítottak és az aranyeremet is megvizsgálták .Kaptam mindenre gyógyszert amitől jobban érzem magam .Szerintem ne félj és főleg ha van egy kis hajlamod a hipochondriára akkor ne olvasgass semmit
.
Ennyi :róbert gida
ha kérdésed van részletesebb dolgokért akkor PÜ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged