Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz
Overlocker #1 üzenetére
Szia
Áprilisban voltam vastagbél tükrözésen.Nekem is puffadás hasmenés szúró nyilalló fájdalmaim voltak.Vér és széklet negatív volt aztán valamilyen kifújásos vizsgálaton is voltam az is negatív volt.Ezek után jött a tükrözés.Persze előtte való nap semmi kaja csak 6 tasak por(endemol lavage) amitől minden kijön belőled (alulról) , a végén már vizet fosol.A tükrözés maga kb. 20 perc volt. Bementem kaptam egy vénás bódító injekciót aztán elkezdik a colonoscópot lassan tolni fől.Sajnos nekem a bódító xart sem ért mindent éreztem
.Azt mondta a doktornő ,hogy 1000 emberből 1-nek ilyen rendkívül kanyargós a vastagbele mint nekem.Ezért aztán amikor tuszkolták sokszor akadt és fordulnom kellett oldalra,ez nem kellemes érzés és az pláne nem amikor a gyulladt beleket jól fölfújják levegővel és feszít.Sokszor felszisszentem ilyenkor.Azt mondták ,hogy ezt nem csinálják altatásban.A vizsgálat mint várható volt pozitív lett.De mindenképp megnyugtató volt ,hogy tudom mitől és miért van
és megelőztünk egy komolyabb bajt.Három helyen volt gyulladás egy helyen polipot is eltávolítottak és az aranyeremet is megvizsgálták .Kaptam mindenre gyógyszert amitől jobban érzem magam .Szerintem ne félj és főleg ha van egy kis hajlamod a hipochondriára akkor ne olvasgass semmit
.
Ennyi :róbert gida
ha kérdésed van részletesebb dolgokért akkor PÜ
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen egeret válasszak?
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Wars rajongók
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest