Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ha mindegy a nyelv, akkor is UHU-t ajánlom :) Le is írtam hogy miért. Ajánlanám még a Gentoo-t, de talán nem azzal kéne kezdeni ;] (nekem is beletört a fogam, pedig akkor már egy éve linuxoztam, s nem csak ''használom s örülök'' szinten)
RedHat: ki lehet kerülni, de ahhoz manuálisan kell fordítani a médialejátszókat.
Dc++ helyett: dcgui. Hatalmas az a program, tud többszálú letöltést (egy fájlt több embertől), s a magyar HUB-okon is engedélyezett (épp a linuxosok miatt).
Mirc helyett: Xchat
Programozás: az is van. -
WN31RD
addikt
Knoppix: CD-ről indul, nem szükséges telepíteni, felismer minden hardvert magától (elméletileg és általában).
UHU: magyar nyelvű, egyszerű a telepítése, egy rakat cucc van benne alapból, stb.
De lehet, hogy mások majd ajánlanak valami Mandrake/SuSE/Red Hat-et, ezekben nem vagyok otthon.
Ha majd komolyabban linuxozol, akkor Debian/Gentoo. ;] -
Cathfaern
nagyúr
Egyértelműen az UHU linux-ot, a magyar nyelv sokat segít, meg az is, hogy kifejezetten felhasználóbarátnak csinálták.
Emulátor: nos ez az egyike annak a kevés programnak, ami nem ingyenes (illetve ha forrásfájlt le lehet tölteni ingyen, de azért kezdőnek nem ajánlanám a fordítást). A neve winex, lényege, hogy windows-os környezetet tud emulálni, így futtathatók az .exe állományok (is). Hogy milyen sikerrel, az már más kérdés, de nagyon sok játékot visz. Itt egy lista, hogy miket (és, hogy mennyire): [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33712[/L] (ahol a working rate 4-5, akkor gyakorlatilag 100%-osan viszi, de nekem a 3-asokkal sem volt gondom).
Futtatása egyszerű: winex játék/könyvtára/játék.exe
Beszerzése: ''szokásos'' módon (ne írj e-mailt, mert max. annyit tudok mondani, hogy DC++ :P)
Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő