- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
ra^ven #27721 üzenetére
Naaaa
Évikémről csak okosan,szépen.
Egy szó mint száz a villa lakói rettegnek Alekosz népszerűségétől.És hogy ezt csorbítsák nem átallnak akár minden emberi vonást nélkülöző furfangot bevetni.Én is jókat röhögnék ha az ellenfeleim a saját kardjukba dőlnének.
"Nem mersz a szemembe nézni".Nem mersz? Lehet Alek 5 mp alatt kiütné ezt a nyikhaj pondrót. -
SlayR
senior tag
válasz
ra^ven #27721 üzenetére
Én totál beletudom magam képzelni a helyzetbe bár én inkább stílusra Olivér vagyok mint Alekosz, de azt a fajta taktikát mint amit Alek " Kimondottan finom ez a margarin " dologgal csinált nagyon jól csinálta ez az olyan embereknél, mint Bréla teljesen hatásos és durrannak tőle....bréla egy rossz 14éves szintjén van neki nincs mire pattogni vagy fölényeskedni simán kezdi belátni rosszhelyre tette magát a ranglétrán és ez nagyon idegesíti...eleve a stílusát kell megnézni az ő korába aki olyan gesztusokkal és stílussal bír az nagyon gáz...
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest