- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Jodanovich #18414 üzenetére
egy párszor előfordult ma már itt
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Szerintem ez tuti kamu!
-
kenwood3
addikt
válasz
volt már vagy 2x
(#18412) Robb202 sztem azért a retek most erre figyelni fog , hogy ne legyen úgy mint a beszavazóján
1ébként jó a live
(#18419) Jodanovich nincs miért kérned -
Sub_zero
csendes tag
válasz
Ez kamu. Balázs már holnap vezet műsort.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Jodanovich #5243 üzenetére
vele mi a probléma?
legjobb műsorvezető...
-
Kassadin
addikt
válasz
Jodanovich #5199 üzenetére
Zavarnák el a pics@ba, huh de mennyire rühellem... Régebben viván is miket művelt amikor azt hitte hogy már nem veszi a kamera..Nagyon butának tartom az ilyen megnyilvánulásai miatt..
Szerk:runner te kit nem szúrnál?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Jodanovich #5199 üzenetére
..én azért szúrnám.
vikvuk
Jah, én is.. de szerintem semmi nem lesz belőle.
-
dragonfx
veterán
válasz
Jodanovich #3791 üzenetére
az tuti.Zsuzskáért azért kár.
Hát ja menjen.
De most utolértem magama videokba tiszta gáz eza banda én kikötném aki direkt kimegy, vagy kirakatja magát állnia kell hitelből vagy akármiből a főnyeremény összegét.Tiszta szégyenek ezek.de az rtl is hogy félig coskosokat küldött be akik nem bírják.
Zsofika>>tiszta anyukedvence egy nyikhaj eltünök az éterben ott van de minek.....
Anikó>>ő mega rossztkislány??na hagyjuk egy gyenge kis nulla.belsőleg smemi.meg kb amugy se.ki ő neki Gina 2 hét után?tiszta röhej még sírt is.hogy lehet ennyire gyenge valaki...
Gombi>>na ez a másik, szolizok, kigombolt ingelt beszavazón kemény gyuros chippendale pozolos gyerek vagyok, több 100e.ért a maffiozok beszavaznak azt közbe meg egy lelkigyenge kis fos vagyok.Aki a bátyja csaja messzeségét nm bírja ki 3 hónapig.röhej a csávó.szégyen.
Kristof>>jjo fej de egy iylne tett után én otthagytam volna ginát.ennyi emberi tartása ne legyen valaki.nbem tom mitől parázik.ura nem csalná meg.ő se benn senkivel mert nincs potenciális.amit vállalt fejezze be ez így tényleg cserbenhagyás büntetést érdemelne.Ez a Gina ebbena videoban hogy it tett meg az uráért?hogy cidával ébresztette ezzel kb a régi énjét be is mutatta.
Ez az Éva jol nézne ki csak eza haj gáz.amugy egy pláza hajógyáripicsa látszik.
Ja meg zsuzska aki megtépett részegen egy gádzsit 2006ban.hehe...na vajon hol???picsgyárin tuti.
Aktív témák
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max