- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
darál0w #13606 üzenetére
Ez a felpattanása azért mekkora fosch volt már...ezerrel rakja Anikó alá a lovat, látszik rajta, hogy izgatja a téma, aztán még teszi az arcát, ha ezt mondják neki.
Jó a műsor ettől, de ha ez nincs megrendezve, akkor azért nem valami szimpatikus...és hát én Enikőt sajnálom. (Ha ő se statiszta.)
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #13554 üzenetére
Laza gyerek nagyon.......azt mondtam betegek ne nézz oda...
.....Én hibám is, soxor velünk együtt ill.néhanéha belenéz, ismeri az összes karaktert. 7,5 éves, nem nagyon tudok már eltitkolni előle ilyesmit......de az gáz hogy elmegyünk boltba és ilyet kell ott is látniuk az ilyen kis szarosoknak...
-
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #13531 üzenetére
Nincs neked magyarázat...
Lényeg, Oli nem bak és Alekoszsosetosz se bak...........adatlapon az van, de az kamu!
(#13532) Boxer001: Minuszegy...
(#13536) darál0w: ...Már írtam feljebb hogy neked semmit, de nem is a horoszkópról van itt szó..............olvass feljebb a sorok között!
(#13537) F34R: Na végreeee...
Csillagos ötös!!!
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #13522 üzenetére
Ki a f@szt érdekli hogy viselkednek, k@pják be mind a villába...
...Nem érted...
Pár bent lévő vadb@romnak megváltoztatta, átírta másra a rtk a csillagjegyét ennyi.........ha tudtad volna vagy érdekelt volna már megmondtad volna miért lehet ez......Én is csak saccolni tudok.....ezér hát felejtsd el, heló szia haladj tovább...
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #13515 üzenetére
..Hát éppen erre gondolok............ezért változtatgatják meg, hogy összezavarjanak...........már azt akit mondom érdekel ez a dolog! Én tudom mindegyiknek az igazi csillagjegyét, úgyhogy bárhogy viselkedhet, mindegyikről tudom amit tudnom kell...
(#13520) F34R: ..Anyám a horoszkópguru, de mindig nagyon figyeltem az óráin...
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #13504 üzenetére
Ha Téged nem érdekel az asztrológia, akkor neked nem sok...
..De ha rtk nem látná értelmét, nem írná oda az adatlapra....magyarul leszedné a f@szba és csak az évet meg max.a hónapot írná be........mondom, amit Én nem értek, az az hogy minek kevergetik össze....
(#13510) kpal: Mossa Ő is, hát látjuk hogy sikálja....................na de otthon sose mosta........azt meg a fogán látjuk...
...Az komám már sose lesz fehér...
-
pohár
félisten
válasz
darál0w #13439 üzenetére
Anikó: nem elég erős fát vágni
Szandikát azért vinné, mert sirályokat lehet fogni a hangjával ha megnevetteti
Éva: ha reggel a fejére süt a nap, akkor éktelen ordibálás lenne belőleBoxi: Alekosz azt mondta ami olyan volt, hogy azért nem vinné Gigit magával a szigetre, mert olyan szexuális dolgokat művelnének, hogy még a növények is megbotránkoznának rajta, környezetszennyezés lenne az már
-
baluka26
veterán
válasz
darál0w #13373 üzenetére
Azt a asszony néz majd rá kiábrándultan, aztán megy vissza Anikóhoz.
Amúgy azt a mondatot ti hogy értelmezitek, hogy "Ha kint maradnék boldog lennék, de ha visszajönnék még boldogabb lennék"?
Még egy kérdés:
Ha kiesne Oli, kihez intézné az utolsó egy mondatát? Anikó vagy Alekosz?! -
válasz
darál0w #13373 üzenetére
Szerintem egy hajszal valasztja el attol, hogy ne ugorjon neki, lathattuk a tegnapi eloben, majdnem az en f@rkam allt mar fel attol, amit muveltek.
Ez a jakuzzis dolog meg csak durvit majd rajta, tudja o is, hogy baj van.
Amit szeretnek kerdezni, hogy az oli amit kint a fulebe sugott az anikonak, azt hogyan hallhatta az rtl? Hiszen ugy tunt kikapcsolta a mikrportot es amugy sem lehetett hallani semmit. Na az amit mondott, az durva volt szvsz az enikore nezve.
-
mephi666
nagyúr
válasz
darál0w #13303 üzenetére
meg nem az következik, aki kapja a jelet?
előbb pedig pont ezt mondta... biztos jégert töltögetnek buci kóláspoharába
ui: na "véletlenül" gigi 200-asa is anikóra mutatott? "véletlenül" megint ugyanarra tesz, mint a bátyja?
ui2: na, megint ugyanazt írtuk
ui3: gombi ugyanazt a szöveget nyomja minden héten
legalább kiszámítható
-
P.H.
senior tag
válasz
darál0w #13065 üzenetére
Szegényt most lestresszelted ezzel a kérdéssel...
Kire lehetne még ráizgulni?
Alekoszra olyan, mint a heroinra: elsőre lehet, hogy jó, de egy egész életed kevés, hogy lekapard magadról igazán.
Lacinál jobb egy leszbikus kapcsolat is, akkor is főz/mos/takarít rád valaki, de legalább jól nézzen ki
Bécire rá lehetne menni, de mire kimondja, hogy "Szeretlek", bepókhálósodsz
Gombi szívet vakar a hátadba, kell ez?
Jerzy meg foglalt -
-
P.H.
senior tag
válasz
darál0w #13000 üzenetére
Még ez a 6-7 fős nappalis megbeszélés volt utána, mert aludni senki se bírt nagyon, de aztán végleg áttették a képet az alvókra.
Egye fene, lopok pár hsz-t is, több és jobb, mint amennyi megmaradt a fejemben
Nappali:
Nagy beszélgetések. Éva elsírja a piros pontok eltüntetése miatti bánatát, Szandika szerint ez csekélység. Évának nem.
Oli bevallja, ő rajzolt smilet piros aranyból Éva füzetébe. Azért, mert Éva mindent tudott és nem hagyta őt kibontakozni.
Oli röhögve mondja, ha Anikóhoz közeledik, egyből rááll minden kamera.Persze lámpaoltás után Alek-Gombi-Béci és Oli-Éva-Szandi nem tudnak aludni, a nappaliban beszélgetnek. Alekék: közülük senki sem alkoholista, csak jól érzik magukat. ha nincs keret alkoholra, azt is megértik, akkor A. kiszól a családnak, hogy 20e ft értékben küldjenek be piát. Béci felismeri, hogy a feje kezd olyan kiélt lenni, mint Aleké, de nem a züllöttség miatt, hanem mert hajnalban fekszenek le.
Olinak már senki nem tud olyat mondani, hogy maradni akarjon, otthon nem a vécé mellett van a feje... Szeret mindenkit, igaz barátra talált. Szandira nem haragszanak nagyon, kivételeznek vele, de ő megmutatta, hogy mi a siker titka a villában: le kell sz..ni mindent. Éva nem hiszi, hogy hármukat is kizárnák a villából, ha nem csinálnak ezentúl semmit.
Éva: az a szar, hogy már 2 hete böjtölünk, és lehet, hogy odakint geci szarul megy a műsor, és rajtunk spórolnak!
Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest