Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
Oracle
senior tag
Most mégis mi bajuk van
-
Ijk
nagyúr
Gigi is tipikus ostoba nő, aki azt hiszi ha a férfinak valami baja van, azt ki akarja beszélni. Ráadásul az ostobaságát tetézi, hogy ő maga a probléma, és ezt nem hajlandó figyelembe venni.
A férfi agy és a női agy[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Daneeka
senior tag
Lilunak tök jól állt a Monroe haja egy hete kb. de azóta az egyik rosszabb mint a másik.
-
mdraco
őstag
Egyetértek Évával
-
Motion_Blur
félisten
mi a k**** a**** baja van már megint ennek a retek évának???!!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kenwood3
addikt
válasz Motion_Blur #21261 üzenetére
az , hogy ha vki azt beszéli állandóan , hogy haza akar menni az menjen is , nem való oda....én teljes mértékben 1etértek most vele
Mi az az ekezet dragasag??
-
@rglaaf
veterán
nem tudom de borzasztó érdektelenek ezek az összefoglalók 0 ,semmi, hullaszag alek is már csak egy zombi olivér nélkül és még itt van majd nem a fele a játéknak
PSN:BiZzare_0 ️
-
b4zsi-
őstag
hát mindenki hazakar menni.....sűrűbben kellenének párbajok...
-
Motion_Blur
félisten
Szandika... hol van még a következő kiválasztás...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kenwood3
addikt
Gombi végre jól beszél , belátta a dolgokat
#21273) b4zsi- igaza van Szandi napraforgó lett[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
cumivan becike
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
b4zsi-
őstag
huuuh de unalmas lett ez a vv.... 24 órából nem tudnak összevágni 1 értelmes órát...
Éva is kétszínű szar. Régen legjobb barátnő Szandika kint együtt fogunk lakni... most meg már utálja...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Jajj Gombikaaa
"Háromig elszámoltam, h ne ordítsam le"
OMG
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
baluka26
nagyúr
válasz runner 125 #21275 üzenetére
Hát, tovább nem ment...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kenwood3
addikt
A Dikának meg volt az esélye arra , hogy hazamenjen mikor"kizárták"...miért nem ment haza
vajon a holnapi összefoglaló is ilyen sz@r lesz[ Szerkesztve ]
-
pro70
senior tag
Évaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[ Módosította: Ndruu ]
-
Motion_Blur
félisten
Éva b+ te vagy az egyszerű, mint a FAÉK!!!
-
runner 125
nagyúr
-
Inception
tag
100%-ig igaza van Évának.
-
Motion_Blur
félisten
Szandika kolléganője?
-
LamaCube
addikt
Hát én úgy döntöttem, hogy még a párbajig valahogy nézem, de ilyen összefoglalókkal nem tudom, hogyan bírom.
Nem vagyok, Oli fan, de ha beépített ember volt vagy nem (totál nem érdekel) egészen más volt a műsor.Na a holnapi összefoglaló is egy rakat f.s lesz
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
kenwood3
addikt
na az előző kérdésemre a válasz: igen...a holnapi összefoglaló is 1 kalap sz@r lesz
-
aktív tag
Miért is? Őszintén szólva nekem is kezd tele lenni a tököm a sok siránkozós f.szkalapból..
Aki nem akar játszani,ne sírhantműveskedjen odabent,hanem szedje össze a cókmókját és húzzon haza a francba.Ja, a másik dolog az,hogy Szandi az egyik leggyengébb láncszem,ezt már Alekosz is hangoztatta,ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
zH.
senior tag
Mekkora egy csicska ez az Éva, komolyan. Először is: Szandika mondta, hogy ki akar menni, párbajozni. Erre elkezd arról hőbörögni, hogy ő bent akar maradni. Komplett ez a nő? Egyik percben azt mondja, hogy bent akarok maradni, másikban sír, hogy ki akar ő is esni. Egy kétszínű hisztis ... ! Szánalom ez a nő, komolyan. Arról nem beszélve, hogy múltkor ő nem hagyta aludni Jerzyt, ezek után senki se mondja nekem, hogy nem kétszínű és hisztis. Egy( vagy több) rohadt nagy pofon hiányozna már neki.
[ Szerkesztve ]
just be
-
pro70
senior tag
válasz runner 125 #21282 üzenetére
20:02:30-nál még azt akartam írni hogy Dikaaaaaaaaaaaaaaaa
...de Éva elb@xtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Kevesebb smileyval legközelebb...
[ Módosította: Ndruu ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #21282 üzenetére
kolleganője?
hol?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
runner 125
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz runner 125 #21296 üzenetére
igen az kíváncsi leszek milyen a kollegina
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #21296 üzenetére
az.
leeht odakapcsolok megint.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kukinyo
addikt
Teljesen igaza van Évának.Aki akar menjen.A lehetőség adott.Most mindenki elkezdi evvel játszani a fejét,csak hogy szerepeljen.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest