Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
kpal
nagyúr
nem merem nézni
-
VD
őstag
Nem vagyok tv közelben, kit választottak ki?
-
kpal
nagyúr
jee végre
-
kenwood3
addikt
Mi az az ekezet dragasag??
-
-
hajtömeg
aktív tag
Nem tudom nyomon követitek-e,hogy egyre több helyen írják már Alekoszról,hogy autista, valószínűleg asperger szindrómás
Csak úgy írom... -
moma
őstag
most néztem végig a mait és durva, hogy mindegyik mennyire remeg, hogy ki ne essen most jár egyáltalán valamiféle jelképes nyeremény a döntőben a második harmadiknak?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
kenwood3
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
na jon a belevealo...én meg inkább filmezek.
a függők meg kommenteljenek én meg majd szörnyülködök később
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kpal
nagyúr
lófejü Béci+Gigi a belevalóban
-
Motion_Blur
félisten
Már csak valami Bódi csemete hiányzik a műsorba...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kenwood3
addikt
Béci "Kiesése után pár nappal máris komplett műsort állított össze. A két órás szereplése alatt fél órát rappel és táncol, McDc és két táncos fiú társaságában. Másfél órában pedig villabéli élményeit meséli, mindezt 180 ezer forinttért."
Én 180 fillért se adnék neki[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Skype-os Mari néni RULZ
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tomcsi23
veterán
-
kenwood3
addikt
Te mit keresel itt? Már rég ki lettél szavazva úgyhogy Viszlát!
Az a műsor meg amit te állítasz össze oda hívd meg farkaskomát ő szívesen elmegy
Egyébként hála az égnek sehova nem vagyok meghívva csak akkor mennék el Béla műsorára ha ő fizetne nekem 180k-t[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Amugy azt figyelte valaki hogy a szavazótáblán Carlo nagyszerelme, Zsuzsika rajta sincs?
-
titán
válasz kenwood3 #38039 üzenetére
De kotsog vagy!
Hogy Teged hova hivtak meg az senkit se erdekel , en azt kerdeztem, hogy a becit meghivtak-e...
kukinyo Tuira vannak, akik erre izgulnak.
Egyebkent korantsem biztos, hogy az evi kiuti az anikot. Nem tudhatjuk mennyien allnak mogotte, hiszen meg sosem parbajozott.
darál0w Te menjel filmet nezni inkabb.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest