Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Van egy evga 750 GQ 80+ gold tápom. 2017 májusában vettem, tehát friss...
A teljesítmény miatt elővettem egy géphez,amit röhögve vinnie kellett volna. Gondosan összedugom, start és megmozdul a CPU venti (nem forog) és annyi...Kábelek átnéz, igazít, de semmi. Másik gépbe be, ugyanaz.
Harmadikban is összedugva, ugyanaz. Aztán egyszer csak elindul, de ez így murva kevés, hogy harmincötből egyszer, talán hajlandó elindulni. Táp ki drót rövidzárral mindig elindul. Most akkor mif@sz van ?
Értem, hogy garis csak a gari helye messze van, ezért kérdezek.
A válasz(oka)t szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz syberia #19765 üzenetére
Köszi, de ezt tovább vizsgálva rosszabb a helyzet. Az rendben, hogy rövid zár esetén forog a ventilátora és műszerrel mérhetek is 12 voltokat és egyebeket, de abban a pillanatban, amikor terhelés alatt kéne nyomnia a delejt, a feszültségek nulla közeliek, a venti forog tovább.
Ebből gari lesz...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz SzlobiG #21004 üzenetére
Több probléma van. A 8pin fogadó aljzat az CPU 8pin, de a kábelsorrendje sima VGA 8pin osztó !!!
A másik, hogy a fogadó 8pin foglalatba (anya), a klipsz felől a négy sárga + vezetéknek kellene lennie és alul meg a 4 feketének (minusz)Ha ezt gyáriként így vetted, akkor a kiírása rossz, Ennek csak az anyafoglalata CPU/8pin, de a kábelezése VGA táposztó, csakhogy annak meg az aljzatprofilja más, merugye bolondvédett...Ez így duplán NEM CPU/VGA osztó...
[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz Intelligencs #21089 üzenetére
Szerintem pár kisebb kondi az indító áramkörben, kiszáradt, felpúposodott, stb.
Pár száz forintos anyagár tétel, ha magad meg tudod csinálni, a cseréket.
Ha mást keresel, pár ezer...[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz Intelligencs #21095 üzenetére
Annyit megtehetsz, hogy pár csavar után lerántod róla a tetjét és belepillantasz.
Ha egy kondi teteje púpos, vagy folyott, azt leikusként is meglátod...
-
prmcsk
addikt
válasz Hannibhál #21115 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem kizárt, hogy a Keepout tápod,a nagyobb terhelés hatására beroggyan és ezért vannak random problémái. Volt ebből kisebbem és messze nem tudta azt a teljesítményt, amit rákarcoltak. Azért a 12V/62Amperért meg kell ám szuszogni és ebben az árfekvésben majdnem kizárt...
-
prmcsk
addikt
válasz Dave946 #21205 üzenetére
A szoftveres nem biztos eredményt szül.
Menj rá egy feszmérővel és terhelés alatt mérd meg.sárga és fekete = 12V
piros és fekete = 5V"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest