Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Oczu

senior tag

válasz Hequila #2875 üzenetére

Kedves Hquila!
    Ez off, bocsánat de ha te itt kritizálsz, itt válaszolok
    Hát bizonyára többen vagyunk így, hogy az elméleti tudásunk nem szökik az egekbe. Én azért merek beírni forumokba, mert elég sok gép megfordul a kezeim között, s általában a leírt problémákra az általam tapasztalt megoldások a jók. . Mint tudjuk, nem az a jó szaki, aki elméletben jeles, hanem aki meg is tud dolgokat javítani, s eddig nekem mind sikerült fölös alkatrészek cseréje nélkül a kuncsaftok legnagyobb megelégedésére Köszönöm az építő jellegű kritikát, amivel inkább romboltál (de gondolom, ez is volt a célod). A legtöbb embernek hiába irsz magas röptű dolgokat,- kösd össze, primer- sekunder-, többen laikusok, akik azért írnak ide, mert nem akarnak súlyos ezreket a szervizben hagyni.
    Az általad leírt módszer félrevezető, s igen, ha elindul a táp, király, veszünk másik lapot, avval sem indul, csak táp baj, nem baj van egy új lapunk. Az okosságokról ennyit, köszönöm, hogy végigolvastál. Választ nem várok, részemről téma bezárva.

• mazda626

addikt

válasz Hequila #2875 üzenetére

Értem! Köszönöm mindenkinek a segítségét! :R :R
    Kipróbálta ma tápot a régi lappal, bizony azt sem keltette életre, így a táp tuti megy garanciázni. Venti mögött alaposan szemügyre vettem a belsőt, nem láttam semmilyen rendellenességet. Régi S754-es deszkámra rákötöttem a 20-as kábelt, 4-esbe a P3-as 4-s kábelt, háznak a power switchét, valamint egy ventit a lapra, de semmi nem történt. Alaplapot még majd megnézem valahogy, lehetséges, hogy megúszta.
    Mégegyszer köszönöm mindenkinek! :R

MOD: Áramlöket, vag ingadosáz mostmár mindegy, intézem az UPS-t is, valamint megnézetjük egy villamossági szakemberrel a szobámnak a rendszerét. Utóbbi m
    1 évben 4 táp durrant el. Codegen -> Chieftek 410 -> Thermaltake Silent PurePower 480W -> FSP BS2. :( Codegen kivételével mindegyik elég megbízgató márka... Na de ez műr nagyon OFF. :)
    Üdv.!

Új hozzászólás Aktív témák