- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oczu
senior tag
válasz
Hequila #2875 üzenetére
Kedves Hquila!
Ez off, bocsánat de ha te itt kritizálsz, itt válaszolok
Hát bizonyára többen vagyunk így, hogy az elméleti tudásunk nem szökik az egekbe. Én azért merek beírni forumokba, mert elég sok gép megfordul a kezeim között, s általában a leírt problémákra az általam tapasztalt megoldások a jók. . Mint tudjuk, nem az a jó szaki, aki elméletben jeles, hanem aki meg is tud dolgokat javítani, s eddig nekem mind sikerült fölös alkatrészek cseréje nélkül a kuncsaftok legnagyobb megelégedésére Köszönöm az építő jellegű kritikát, amivel inkább romboltál (de gondolom, ez is volt a célod). A legtöbb embernek hiába irsz magas röptű dolgokat,- kösd össze, primer- sekunder-, többen laikusok, akik azért írnak ide, mert nem akarnak súlyos ezreket a szervizben hagyni.
Az általad leírt módszer félrevezető, s igen, ha elindul a táp, király, veszünk másik lapot, avval sem indul, csak táp baj, nem baj van egy új lapunk. Az okosságokról ennyit, köszönöm, hogy végigolvastál. Választ nem várok, részemről téma bezárva. -
mazda626
addikt
válasz
Hequila #2875 üzenetére
Értem! Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Kipróbálta ma tápot a régi lappal, bizony azt sem keltette életre, így a táp tuti megy garanciázni. Venti mögött alaposan szemügyre vettem a belsőt, nem láttam semmilyen rendellenességet. Régi S754-es deszkámra rákötöttem a 20-as kábelt, 4-esbe a P3-as 4-s kábelt, háznak a power switchét, valamint egy ventit a lapra, de semmi nem történt. Alaplapot még majd megnézem valahogy, lehetséges, hogy megúszta.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!MOD: Áramlöket, vag ingadosáz mostmár mindegy, intézem az UPS-t is, valamint megnézetjük egy villamossági szakemberrel a szobámnak a rendszerét. Utóbbi m
1 évben 4 táp durrant el. Codegen -> Chieftek 410 -> Thermaltake Silent PurePower 480W -> FSP BS2.Codegen kivételével mindegyik elég megbízgató márka... Na de ez műr nagyon OFF.
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest