- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz Csaba_20_ #4711 üzenetére
Kapcsoló után Régi szép időkben ugye nem volt probléma, hogy a kapcsoló az mindenek előtt volt egy készülékben, de ma úgy látszik, sokszor az. Tudom, a kapcsoló tranziensét is el akarjuk nyomni, na de akkoris, azért van az a kapcsoló, mert áramtalanít, nem? Mindent. Most a fent írtakhoz ez nem kötődik szorosan, persze, csak úgy elmélkedtem róla, hogy ez is micsoda veszteség. Van nálam egy Dell táp, valami spéci szerelvény, egy komplett panel van a bordák tetején, pár alkatrásszel (minek ekkora bordát pazarolni rá, nem tudom..) és azon, amikor bekapcsolom a tápot, meghúz egy relé. Azt hittem, rosszul hallom. Kiderült, hogy az aktív PFC-t engedélyezi .
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Posta, csomagküldés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W