Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Diego! #118 üzenetére

orulok hogy tetszik :)
    mikor hozzank kerult, az volt az elso akcioja, hogy az osszes butor mogott vegigrohant, bemaszott hatul a sutobe es ugy nezett ki mint egy kemenysepro, ugyhogy Mocsok lett a neve, ez rovidult aztan Mocsi-ra

elvittuk kiherelni a dokihoz, de csak az egyik hereje jott le, a masik a hasaban maradt valahogy, es abban maradtunk hogy ha nem muszaj, nem vagdossuk fel. aztan egy-ket evvel kesobb valami baja lett (elkezdett hullani a szore, ilyesmik), akkor kiderult hogy nekiallt mukodni a rejtozkodo hereje, igy elvittuk a dokihoz, aki egy kezmozdulattal le is nyomta a helyere, aztan gyorsan kiszedte azt is :DDD

van egy olyan kepe is, mikor a falra van felakasztva a hamjaban, az ugy tortent hogy le akartuk vinni setalni, de eppen aludt, ugyhogy felebresztettuk, de szegeny teljesen komas volt meg, ugyhogy felakasztottuk egy szegre, ahol siman aludt tovabb :C

ja meg volt egy durva sztori, egyszer megyek haza meg a regi lakasban, es latom hogy csurom viz az eloszoba, nemi nyomozas utan kiderult, hogy a huto kompresszorarol leugrott az egyik kabel, igy leolvadt. visszadugtam, masnap ugyanerre mentem haza, ekkor esett le hogy dragalatos gorenyunk haztartasigep-szereloi baberokra palyazik, es unalmaban szetszerelte a hutot :D jo alaposan korbetomkodtunk minden nyilast, igy mar nem uszott vegre a lakas

friss kepek is lesznek majd, ezeket is nemreg toltam fel Picasara, de jon majd meg

allat az meg van boven, egesz allatkert van itthon :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés