Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz Pollux66 #657 üzenetére
Az a gond hogy két ember szava áll egymás ellen, ezzel mi, mint külső szemlélők sok mindent nem tudunk kezdeni, pláne tanácsolni nehéz. Ha a lap garis, próbáld vagy próbálja meg legariztatni, ha valóban ő cseszte szét akkor az kiderül.
Ha nem garis, akkor irány egy pc szerviz, ahol a bevizsgálási költséget megfelezve szintén kiderül a turpisság, vagy az, hogy a lap magától romlott el. Ha ebbe sem megy bele akkor egyszerűen ignoráld a tagot, én úgy gondolom ez egy korrekt megoldás.
-
blueMerle
veterán
Az mégcsak meg sem fordult a fejedben hogy kicsit utánakeress a dolognak ugye? AZONNAL be kell feketítetni valakinek a nevét alaptalanul Jelentkezz hogy beírjanak ezért NEKED egy fekete pontot mert nagyon megérdemelnéd.
its a known problem that GPUZ shows 65NM when its actually 55NM
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz (Darkwood) #244 üzenetére
Ö visszajelzett neked hogy neki megfelel-e az általad megadott idöpont?
Tudod ez most olyasmi, hogy én megírom neked, hogy holnap 2kor Karakószörcsögön, de ne privizz mert nem leszek gépnél, csak hívj. Ezt eljátsza havonta 10 ember és feleslegesen eltefonálgatok x idöt hogy izé máskor lenne jó, mert nekem is úgy kell rendeznem az idömet, hogy jó legyen.
Ebben az esetben, hogy te utaztál 180 km-ert valóban egy hívást meg lehetett volna ereszteni, viszont hogy elvárod, hogy mindenki hozzád igazodjon, hátő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest