- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Szia!
Hát ez elégé kótya vetélt !
Az a baj hogy a vevő hibázott és nem te! te a kijelző gondját tudtad !
Ő elkezdte frissíteni a szoftvert ami már az ő baja és nem a tied!
De ha korrekt akarsz lenni akkor nagyon minimális készpénzé vedd vissza mert ő elbaszta a telefont azzal hogy játszót a rot tal ! ami egy kezdő embernek is mint neki elbaszta ! egy profi itt a hardveraprón biztos újra tudja éleztetni !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Szia! ez üzlet politika ki ad többet érte sajnos!
A másik ez mondjuk gusztustalan az én szemszögemből nézve ha már egyszer ki írom az árát és te várod a vissza jelzését akkor nem emelni kell az árat mert többet ajánlottak érte !
A másik jelezd az adminok felé mit írt levélben ők majd figyelmeztetik az illetőtPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz ittakary #1419 üzenetére
Szia! ha megvan a doboz és csúszott pár napot akkor ad oda neki az 5 ezret mert ha el adáson gondolkodnál későbbiekben akkor már azzal előrébb vagy !A másik meg késet a dobozzal nem vágom mért de ez a ti dolgotok ! inkább fizesd ki és tiszta maradsz az oldalon !
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Szia ! ha jól értelmezem az írásod akkor 12 ezer ft postával együtt ?
Alap hogy egy dobozban lehet csak elküldeni és az 1800 ft körül mozog !
A másik 200 ft utalj neki vissza hadd örüljön a mókus !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Garancia csak a meghibásodásra vonatkozik !
Ha vissza szeretne állni az üzlettől mert nem tetszik neki arra ajánlanám az emag.hu ott van ilyesmi!
Amúgy meg le telt az 1 hét és nem jelentkezett így nem vagy köteles vissza vásárolni !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Nincs én úgy tudom ! ez az üzlet sajnos!
De egyébként én is jártam így nem is egyszer le szartam magyarán mondva ! tanultam a hibából és aki előbb viszi azé a cucc ajánlanám neked is !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz petivagyok11 #1386 üzenetére
Ebbe oszt mi olyan vicces ? téged már át basztak magyarán mondva ?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz Ed3r_X_ #1379 üzenetére
Kalandor főnöknek vagy[domperke]
-
kisselandras
senior tag
Hát ami jár az jár ! keresd meg a moderátorok egyikét ajánlanám mert a vevőd nem korrekt !
én tuti le tiltatnám a telót és akkor ki is szopta meg és akkor csak vissza kerülne a birtokodba a tulajdonod! és ha mind ok akkor vissza állíttatnám a telót rendes állapotbaPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Szia! először is ez igen bonyolult amit le írtál! de remélem ki tudtam bogozni .
ha a vevő át adta másnak a kulcsot és 1 nap vagy 2 nap múlva jelzi azt hogy nem jók a kulcsok de ö át adta másnak akkor nem tehet semmit ! jobb ha kus... marad! másik meg az hogy a vevő aki vette tőled az eredeti a kulcsokat ahhoz küld a másodlagos vevőt mert hisz nem te adtad el neki ! hanem a te vevőd aki át utalta neked !
sajna vannak kis sunyik akik így próbálnak másnak kárt okozni ! de hozzá teszem neked én szólnák egy adminak aki helyre teszi neked a másodlagos vevőt !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz richie8 #1359 üzenetére
Szia!!!
Ha valóban le volt írva a hirdetésedben hogy rossz volt és ő úgy is meg vette és persze elvitte ugyan abba a szervizbe ő állítása szerint akkor nem vagy semmiben se hibás !
itt [tudod ott jelenteni]
és szólsz egy moderátornak törölje a feketét negativot az adatlapodról !
Sajnos vannak ilyen emberek fölég a 14 napos regéjével!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Szia bocsi a késői válaszért ! Sajnos van vissza vásárlási garancia min 3 nap ez mindenkiné így van ! sajnos nálam is eset 1 szer hála isten és köteles voltam vissza venni ! ezért kell 1 tesztet csinálni a megadott termékről a későbbi félre elkerülések végett !
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
válasz BlackPriest #1343 üzenetére
Szia!
Hirdetésedben nem így egyszer írod ramokra !illetve Modulok száma 2 db!
Legközelebb írd ki a vevőknek 2*1 gb ramok eladók így értelmezhetőbb leszPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Szia!
Szólj egy moderátornak és majd ő küld neki egy privit !
De ha a hirdetésben szerepelt hogy sata csatis akkor köteles vissza venni vagy be szerezni egyet neked ami valójában sata csatis !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz illes.bence #1338 üzenetére
Ajánlanám a személyes találkozót !
-
kisselandras
senior tag
-
-
kisselandras
senior tag
Üdv Mindenkinek !!! lehet egy üzletemből vita lesz !
Na szóval van egy 5230 navis készülékem ami nem karcos és nem ütött kopott ! tegyük azt hozzá !a vásárló rám írt elvinné utánvétellel ! írtam neki az sokba fog fájni mert plusz 2ezer ft lesz ami kicsit több lett! azt írta semmi baj át veszem csak küldjem neki mert karácsonyra lesz !így is lett elküldtem neki utánvétel !1 vagy 3 nap alatt meg is érkezett neki pontosan nem tudom mikor!rám ír nem jó neki mert ütött kopott meg karcos mondom nem karcos és nem ütött kopott !írja nekem eláll a vásárlói 1 napos jogtól mondjuk én nem írtam van nálam garancia és vissza vásárlás!de rendben ha nem jó neki küldje vissza vissza küldöm a pénzt ha meg érkezik !erre máma ide érkezik a telefon utánvétellel 11ezer ft ról !mondom mi van a postásnak !jól hallod annyi a pofám le szakad úgy vissza küldtem neki nehogy már én fizesem ki az ő hülyeségét ! ilyenkor mi lesz tanács? mindég bele botlok évente 1 hülyébe!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok volna egy kis gondom ! Hétfőn jött egy teló [kis Csávó -tól ]
[Hirdetésben] Azt szerepelt hogy Kopottas az állapota és azon kivül a telefonnak semmi baja a kopottas állapoton kivül !
Meg érkezett a Mobil Sima nagy borítékban telefon doboz toltó szépen be csomagolva! be indítottam és a jobb alsó sarok nem érzékel ! tulaj erről nem szólt! azt hozzá tenném !kérném neki a szép kővér feketét !
ui :még a hirdetését is le zárta nehogy idő után osszam neki a feketét ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest