- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
2001- ben mentem ki J-1 es tanulóvízummal, 18 hónapra, amit itt Budapesten intézett egy azóta már megszűnt valóban korrekt iroda. Ők találták a céget, intéztek vízumot, kiutazást, mindent.
Kint a cég, akihez kerültem gyakorlatilag vakszerencse alapján, leírhatatlanul korrekt volt, a legelső naptól kezdve úgy kezeltek mint egy családtagot. 1 év elteltével felajánlották, hogy segítenek a zöldkártyában, ha én is úgy gondolom.
2002 nyarán indult fordulatokban gazdag útjára zöldkártya kérvény, amit végül tegnap vehettünk át a követségen. Ebből le lehetne számolni durván 1-1,5 évet, amit a különböző hivatalokban az általuk elveszett dokumentumok pótlására fordítottunk. Hozzáteszem én eb3-as kategóriám volt szinte a leglassabb az ügyvitel szempontjából. Orvosok, kutatók, különleges tudás-képesítés birtokosai, elsőbbséget élveznek.Nekik további 2 év levonható lenne.
Washington DC közelében lévő villamosipari cég.
Túlzás nélkül állíthatom ez az egész a budapesti irodától kezdve, ahhoz hogy így összejöjjön minden, KB akkora szerencse kellett, mint öt-hat darab hatost dobni egy kockával egymás után.
-
gaborbol
őstag
Nekem most ért utolsó fázisba a zöldkártya kiadása, tudnék mit mesélni róla ...
Jelentkeztem én is, olvastam a részleteket, ez nem arról szól, hogy jelentkezik aki akar, kisorsolják és mehet. Jelentkezik aki akar, és aki teljesíti a program feltételeit az mehet.pl: 2. oldal 2. bekezdés, 12.oldal 32.-es bekezdés.
Nincs megfelelő végzettség, szakma szakmai gakorlattal, cég vagy rokon aki szponzorál akkor hiába nyertél a sorsoláson. Egy-két éve néztem a hivatalos táblázatot, le is döbbentett, ha jól rémlik havi 3100 dolcsi volt előírva pl a megélhetésre. -
tiv61us
őstag
lehet huzogatni az oroszlan bajuszat, csak nem biztos, hogy erdemes
amugy meg joguk van hozza
mas kerdes mennyi turistat veszitenek vele, ha egyaltalan veszitenek
mivel nalunk nem tul gyakori a terrorcselekmeny, foleg nem amerikai allampolgarok altal elkovetett,
tovabba nem tul sok az illegalisan itt dolgozo USA allampolgar brahibol lehet ujlnyomatot kerni csak nem erdemes
itt meg sajnos cca 15 millio illegalis van es itt van 09.11. is
ez az arnyalatnyi kulonbseg
ja es felhivnam mindenki figyelmet, hogy ismet napirenden van a visamentesseg a magyarok-csehek-lengyelek viszonylataban
akerdes a szenatus elott van
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest