Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Cikk az L.A. Timesbol
Visszanezve, nagy hibat kovettem el, amikor gyufat gyujtottam. De csak az egeret akartam kihuzni - mondta a megrokonyodott Salt Lake City
Hospital orvosainak Eric Tomaszewski.
Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew ''Kiki'' Farnum surgos ellatasra szorult a korhazban miutan a szex mellekvaganyra szaladt.
* Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan keresztul es beengedtem Ragott-ot, az egerunket mint ahogy maskor is. Amikor Kiki
elelvezett, megprobaltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijonni. Akkor
bekukucskaltam a csovon keresztul es gyufat gyujtottam, hatha a fenyre kijon. A tovabbiakban a korhaz szovivoje vette at a szot: A gyufa langja belobbantotta a belben megszorult levegot, a langcsova meggyujtotta Mr. Tomaszewski hajat es az arca sulyos egesi serulest szenvedett. Ragott bundaja is meggyulladt es egy, a belben melyebben megszorult levegot is belobbantott, aminek eredmenyekepp Ragott kirepult mint egy agyugolyo. Tomaszewski masodfoku egesi serulest szenvedett
es eltort az orra amikor Ragott belecsapodott az arcaba. Mr. Farnum elso es masodfoku egesi seruleseket szenvedett a vegbelnyilasan es a vegbelen.
Az ujsagiro megjegyzese: 10 legijesztobb dolog ebben a tortenetben:
10. ''Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan.....''
9. ''bekukucskaltam a csovon....'' (ez kb. olyan mintha teleszkoppal neznek a Pokolba! Inkabb a Napba bamulnek messzelaton keresztul, mint hogy ilyet csinaljak!)
8. Szegeny Ragott, micsoda kisebbsegi erzese lehet azutan, hogy kilottek valakinek a seggebol!
7. Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem hogy Ragott patyolat tisztan, viragillatuan vagodott bele Tomaszewski arcaba miutan bejarta Kiki ''szerelmi utvesztojet''.
6. Elgondolkodtato, hogy emberek elnek es virulnak ilyen baromi ereju, vulkanikus gazokkal a beleikben.
5. Elgondolkodtato, hogy emberek, nemcsak hogy ilyet muvelnek, hanem be is ismerik! En biztos kitalaltam volna egy orult tortenetet valami felbolond piromanias, fenekbebaszos pasirol, aki betort a lakasomba es magaeva tett. Akarmit csak nem az igazsagot!
4. Elso- es masodfoku egesi serulesek a segglyukon! Az aranyer kismiska lehet ahhoz kepest! Kivancsi vagyok Kiki kepes lesz-e valaha is egy jo egeszsegeset szarni ezek utan! Na es az ego segglyuk szaga! Minimum az elso ot borzalmas szagok egyike lehet!
3. Kiki nevu emberek! Nyilvanvaloan ez egy polineziai szo es a jelentese: idiota feher ember, aki ragcsalot tesz a fenekebe.
2. Mifele korhaz tart sajtotajekoztatot ilyen temarol???
1. Ez Salt Lake Cityben tortent..... Mifele emberek a mormonok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest