Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Persze, hogy megvan, lefotóztam mindkettőt, el is küldtem neki. De azt írta, hogy "original leaflet"-t küldjek neki, amin rajta van az aktiváló kód
. Még ha meg is lenne a blokk, azon akkor sincs semmi a játék nevén kívül.A 2 játék közül meg szerinte az egyik nem is volt soha aktiválva a fiókomon, holott végigjátszottam nem is egyszer...
szerk.: ha meg arra a lapra gondol leaflet alatt, amin a kód van azt meg elküldtem neki. Vagyis, az egyik játékban semmi nem volt a lemezen kívül, és a kód bele volt ragasztva, a másikban pedig egy lapon, de úgy küldtem el neki mindkettőt
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (130W vagy 180W töltővel)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még ha meg is lenne a blokk, azon akkor sincs semmi a játék nevén kívül.