Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintikek
tag
válasz kabelmania27 #123972 üzenetére
Egész biztos nem az értékekkel volt baj, de azért köszi a felajánlást
Ma reggelre csak kábelen volt net, wifit nem szórt valamiért.
Újraindítottam a "routert"(upc connect box), utána már IP címet nem kapott a box.
Mostanra javult meg, még reggel hibát jelentettünk be, de országos szinten volt gond, mondta is a helpdeskes csávó#123979 jonnyjoker01
Ugyanez volt itt is, valamiért kidobált engem is többször a webfelületről amíg próbálkozott IP címet kérni magának. Nem kéne, hogy bármi köze legyen hozzá. Zárójelbe megjegyzem, nagyon régen volt resetelve, előtte cefet lassan lépkedett a menük között, reset után egészen fürge lett. Az már más kérdés, hogy állíthattam be újra mindent[ Szerkesztve ]
-
wintikek
tag
válasz cocka #124014 üzenetére
Wow. Bántott valaki, vagy csak simán kötözködni szeretsz?
Egyébként akár idézőjelbe is tehettem volna, ugyanis pontosan így hangzott el az ember szájából, hogy "sajnos országos szintű probléma áll fenn".
Csak neked: Az értelmező kéziszótár ismeri az országos kifejezést mint túlzó melléknév. Ha már lovaglunk a szavakon.
Azért remélem nem nagyon zaklat fel, hogy kimaradsz az ilyen üzemszünetekből[ Szerkesztve ]
-
wintikek
tag
válasz Lolseeker #124088 üzenetére
Szerintem érdemes bejelenteni, mivel valószínűleg központi hiba lesz.
Én jobb kedvű ügyintézőt fogtam ki úgy tűnik, ide küldenek ki technikust ma délután.
Mondjuk meglepődnék ha tényleg a jelszinttel lenne probléma, ugyanis emiatt mondta hogy mindenképp küld egy technikust.Amúgy akiknél jelentkezik a probléma: Nálatok is a "régi" fehér connect box van (CH7465VF) amit az 500as csomaghoz adtak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kupon kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest