- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ptya
tag
Sziasztok!
Nekem a héten kötötték be a netet és hirtelen minden faszának is tűnt. Azóta viszont tapasztalok egy furcsaságot, ami nem hagy nyugodni

Olyan, mintha nem lenne sikeres minden request. Egy letöltés példájával élve az tapasztalható, hogy pár próbálkozás instant hibára fut (nem sikerült kapcsolatot létesíteni), majd a következő próbára kiépül a kapcsolat és onnantól már meg sem szakad, szóval vígan jönnek le a több gigabyte-os csomagok.
speedtestnél is hasonló a jelenség, van hogy megnyomom, hogy GO aztán vígan lefut a teszt, majd következő próbálkozásra egyből connection error.
Ha nem sikerül a kapcsolatot kiépíteni, akkor egyből errort kapok, szóval nem timeout-ról van itt szó.. olyan mintha, a modem elutasítaná a kérést.
A legjobban a PS4-em sínyli meg, mert az folyton dobja az errorokat, hogy nem sikerül kapcsolódnia a PSN hálózathoz - ott ilyen 5 próbából 4x nem sikerül.
Találkozott már valaki ilyesmivel? WIFI és kábel esetén ugyan az a jelenség.
Többször újraindítottam már a modemet és bújtam a beállításait is, de semmi különöset nem láttam.Akkor is jelentkezik a dolog, ha kevés (<4) eszköz van rácsatlakozva a modemre.
Első körben még a UPC-t nem akartam felhívni, hátha nélkülük megoldható a helyzet

Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest