- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballersa
csendes tag
Bárcsak a próféta beszélne belőled!
Én a tendenciákat látom...
Telekom is kivezeti a müholdas szolgáltatást...
Drága a fenntartása és ellenőrizhetetlen ki hol használja....a kábeles tv-irányába terelnek,ami nem lenne baj,ha ezzel párhuzamosan meghagynák a döntes jogát az előfizetőknél! -
Mike88
senior tag
Ezt még hogy lehet?
2024-ben gyak. szinte mindenki ha vásárol készüléket, 4k felbontású TV-t vesz, mivel fullHD már alig van a piacon. Ehhez képest a D1 kínálatában 21 HD csatorna és 98 SD csatorna. Az SD csatornák minősége borzalmas, a HD csatornák minősége az éppen elégséges szint. A kínálatban lévő csatornákból 52 lehetne HD csatorna, a magyar piacon lévő csatornák közül pedig összesen 63 HD csatorna állna rendelkezésre. Ezt tovább rontani művészet lenne. Ha az online kínálatukat nézzük, ahol már nem lehet kifogás a kapacitáshiány (mint műholdon), akkor önmagában a kínálat gyér a műholdashoz képest, de az elérhető csatornák közül 26 csatorna HD, a lehetséges 49-ből.
Ráadásul a HD csatornák felbontása az 1280x720 és az 1024x720 között van, fullHD nincs, a bitráta pedig kritikán aluli, ha pl. nézel valami olyan tartalmat, amiben gyors kameramozgás van, teljesen mindegy, hogy "HD" vagy SD a kép gyak. egy kockaháború. Ha még esetleg árban is változik a helyzet és csak némileg megközelítik a kábelszolgáltatók árait, akkor nem volt egy jó üzlet megvásárolni, mert tényleg csak azok maradnak, ahol nincs lehetőség vezetéken megoldani a történetet. Az árváltozás pedig esélyes, mivel a UPCD és a D1 is eddig nem itt adózott, azért tudott ilyen árakkal dolgozni.
-
garga pista
őstag
99% ez így nem fog menni. Régebben minden általuk adott box ahhoz a kártyához párosodott amit beleraktak (és oda-vissza). Ha veszel is egy CI modult (gondolom Irdeto kell, amennyire tudom most olyan kártyákat adnak, de javítsatok ki. Volt Conax-os párosított kártya is vmikor úgy rémlik). De ha már a kártya a box-al párosodott, otthon nem hiszem h műholdról azt ki tudják ütni egy frissítéssel. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy küldenek(?) egy CI modult kártyával amit használni tudsz, a boxot meg visszaküldöd.
Nem tudom mennyire van mostanság az üf szolgáltat a helyzet magaslatán, de sok panasz volt itt rá régebben. Én azt javaslom hívd fel őket és lépésről lépésre beszéld át, hogy is menne ez a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD