- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Ricsii2001 #13012 üzenetére
Szia, már egy jó éve használom a szolgáltatásukat:
- A 4 új RTL-es csatorna még nem tűnt fel, megnéztem nem is láttam most őket.
- Szokták-e korlátozni az adást, mint mondjuk a Sweet tv-nél főleg a tv2-es csatornákon?
Nem.
- Szoktak-e lenni fejlesztésekkel kapcsolatos kimaradozások? Ha vannak, azok sem tűnnek fel, de néha (gondolom a technológia miatt) vannak akadások. Ezt értsd úgy hogy tényleg nagyon ritkán, az elején volt gond RTL-lel, de mára abszolút nem jönnek elő problémák.
- Szerződéskötés nekem full online volt minden. (ha nem emlékszem rosszul) Fizettem és használhattam is. -
4Grider
félisten
válasz
Ricsii2001 #13012 üzenetére
Próbaidőszak nincs, vagy aláírod az egy évet, vagy nem.
Ritka, hogy nem érsz el egy csatornát, a sweet tv féle korlátozás elképzelhetetlen, viszont rosszabb a képminőség, ellenben több csatorna nézhető itt vissza.
Azok a csatornák elérhetőek, amit az ÁSZF-ben látsz (az aktuálisban a 42. oldaltól lévő táblázatban). Mivel sok csatorna van benne, nem másolnám ide a táblázatot.
Az RTL+ active hozzáférés végig aktív volt (mára már lemondtam a szolgáltatást, én pont sweet-re tértem át). A TV2 nem érdekelt, így arra nem emlékszem.
Online történik minden, kivéve ha küldenek kártyát. Vagy küldenek, vagy nem, vissza nem utasíthatod, ha küldenek. Tedd el rendesen, mert az elvesztése kötbéres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest