Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7851) Ferdzsoo válasza old gray (#7850) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Én itt nagyon nem csak az UT-ről beszélek, hanem minden másról is. :U
Hálózatkezelés, vírusok, gyorsaság, használhatóság, driver támogatás!!! (nagyon fontos).
64 bit előnye, sorolhatnám.

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#7852) Akybron válasza old gray (#7850) üzenetére


Akybron
aktív tag

Van egy-két gondolatom a grafika (és egyben a hangok) lebutításával kapcsolatban.

Szubjektív dolgok:
Bele tették a programozók a sok "Eye-Candy-t", de csinálunk az UT3-ból egy UT99-nél nem sokkal részletesebb "kiherélt" valamit. (hasonlat: fekete-fehérben és 320x200-ban nézek minden filmet, mert nem érdekelnek a színek és a részletgazdag megjelenítés.)
Ha UT99-et akar látni az ember, akkor játsszon azzal. :))
Más, ha a HW gyengesége miatt kényszerül az ember erre.

Vannak persze eltúlzottt effektek is, ilyen az általad említett Motion Blur is.
Mindig használi hülyeség (LCD monitor eleve csinál egy kicsit :) ) , de mondjuk pl. a játékos szédülésének (pl. elkábították vagy részeg :DDD ) szemléltetésére jól használható.

Objektív dolgok, amikkel előnybe kerülhetünk a többiek szemben:
"Lekapcsolom a csili-vilit, mert zavar a pálya átlátásában". Nem jó kifogás, mert a többi játékos is ezeket látja, Őket ugyanannyira zavarja. Eesetleg a "zavaró tényezők" tennék érdekesebbé a pályát.
- Valaki bebújik egy nagyobb fűkupacba, hogy onnan sniperrel lőhessen. Nálam csak annyi látszik, hogy a semmi közepén guggol valaki, mert lekapcsoltam a "Világ részletesség"-et minimumra.
- Ködös, nyílt pálya, nem látni túl messzire. Kikapcsolom a ködöt, és halálra lövök mindenkit bemérős raksival vagy sniperrel.
- Zajos gyárépület, vagy mondjuk diszkó villogó fényekkel és hangos zenével (nem háttérzeneként, hanem környezeti hangként használva): Semmit sem hallani, a fények is nehezítik az ellenfél felismerését. A környezeti hangok lekapcsolásával néma csend lesz, és hallom ki merre jár. A dinamikus fények kikapcsolásával a zavaró villogó fények fognak eltűnni.

[ Szerkesztve ]

73&DX HA5OJN

(#7853) Termigáßor válasza Ferdzsoo (#7848) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

Én ezzel úgy vagyok mint a majom: addig nem engedem el az egyik ágat amíga másikat biztosan nem fogom...

Amúgy a disableOneFrameThreadLag-ot visszakapcsoltam. Sajnos a magasabb fps ellenére is éreztem a célzáson a késést...

Jobbára ártalmatlan...

(#7854) taky1984 válasza Ferdzsoo (#7815) üzenetére


taky1984
tag

Ezt nem tom én sem,de rohadtul nem megy egyikkel sem jól és az meg tuti hogy bőven megvan a rendszer hozzá hogy működjön.Olyan mintha nem birná,pedig cor 2 duo E 8400-am van,vga 8800gtx és 4 gb memoria a jobbikból.Ennek bőven elégnek kéne lenni.Akármit csinálok akkor is szaggat.

[ Szerkesztve ]

(#7855) Termigáßor válasza taky1984 (#7854) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

Próbáld meg a disableOneFrameThreadLag kikapcsolni a Video/Advanced menüben (lesz egy frame késés de elvileg nem fog szaggatni...)

Van egy hasonló beállítás a vga kártya driverében is (ati-nál flip quee size nv-nál asszem' pre render limit vagy ilyesmi), na azt vedd minél kisebbre (1-2) de ne legyen 0 (lehet hogy 0-án van alapból azért szaggat)

Amúgy meg próbálj utánanézni melyik a legjobb driver a vga-dhoz win7 alá.

Még egy dolgot kipróbálhatsz: tiltsd le ideiglenesen a hangkártyád (device manager -> disable) és nézd meg úgy a játékot! Lehet hogy a hangkártya (driver) fogja vissza!

Jobbára ártalmatlan...

(#7856) old gray válasza Ferdzsoo (#7851) üzenetére


old gray
addikt

Hálózatkezelés

Miért az XP hálózatkezelésével mi a baj :F Kíváncsi leszek amúgy, hogy a win7 hogyan fog tartományi környezetben működni, egyelőre nem hoztak win7-es gépet amit domainbe kellett léptetni, de előre félek tőle (mivel már a Vista is rémálom windows 2K3 környezetben).

Vírusok

Pont, hogy az XP-ben bízok és a win7-en nem. Az UAC és egyéb funkciók szart sem érnek, több biztonsággal foglalkozó oldal is tesztelte. XP-re meg megvan a jól bevált/bekonfigurált tűzfalad / vírusirtód / stb. és a jópár év elég volt ahhoz, hogy az MS befoltozza a lyukakat. Win7-nél a bizotnsági rések nagy része még csak most fog napvilágot látni..szóval u.úgy lesznek fontos updatek.

Gyorsaság

Az XP gyorsabb, ha nem is sokkal.

Használhatóság

Ez alatt mit értesz :F

Driver támogatás:

A win7 driver támogatása pont, hogy szarabb. Az hogy gyárilag 1-2 hardvert felismer a kutyát nem érdekli, hiszen ki az aki nem a legfrissebb drivereket használja hanem a win7 telepítőn található...ki tudja mikori verziókat? Innentől kezdve mindegy, hogy xp vagy win7 esetén telepítesz.

64bit előnye

A memóriacímzés és ezzel ki is merült a 64bit előnye. Amúgy van 64bites XP is.

Szóval ezek gyenge érvek Feikém, nekem a jól bevált és bekonfigurált XP tökéletesen megfelel. :))

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7857) Pala válasza Termigáßor (#7855) üzenetére


Pala
veterán

Ahh, ezer kösz, hogy ezt leírtad! :R Néhány pályán nekem is voltak fps-gondjaim (pl. Deck-en ha belátom a fél mapot, vagy Shangri La-n hasonló helyzetben), az amúgy fix 60fps-ről lement 35-40 közé sokszor és nagyon zavaró volt (mondjuk én csutka max grafikán játszom, de biztos voltam benne, hogy ez még így se okés; a gépnek simán bírnia kéne). Most megvan a konstans 60fps minden körülmények között. :R Meg egy minimális késés is van sajna, de ennyit még elviselek érte cserébe.

[ Szerkesztve ]

(#7858) Termigáßor válasza old gray (#7856) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

@old_grey: plusz még hozzávehetjük a win7 horribilis egér kezelését. viszont idővel a dx10-11 rá fog kényszeríteni a használatára... (amúgy én is inkább a dual boot megoldásnál maradtam)

@Pala: szívesen. bár a konfigodat elnézve (igaz 2 mag, de magas órajel, és fsb) alapból 100+ fps-ednek kéne lenni a legtöbb helyzetben. Bár ha minden maxon... nem, akkor is. Előbb driverből próbáld a Flip Queue Size-t növelni (ha 0-n van), a Catalyst A.I.-t pedig low-ra vagy off-ra tenni.
Ha XP-t használsz szerintem próbáld ki a 9.3-as Catalystot (előtte lepucolni az előzőt), vagy win7 alatt a 9.9-est.

Jobbára ártalmatlan...

(#7859) Pala válasza Termigáßor (#7858) üzenetére


Pala
veterán

A fix 60fps a vsync miatt van. Igazából nekem ez teljesen jó, többre nincsen szükségem (igaz, a kevesebbet sem szeretem :) ). Egyébként Win7 64-bitet használok, Catalyst 9.8 (a legjobb driver 4870-hez szerintem!) display driver + ati tray tools. Ezt a flip queue sizet megnézem, valószínűleg az att-ben is be kell, hogy tudjam állítani. Catalyst A.I.-t miért fontos low-ra állítani? :F Ha ezeket megbuherálom, akkor javulhat ez a kis mouselag fps-csökkenés nélkül!? :F

(#7860) Pala válasza Termigáßor (#7858) üzenetére


Pala
veterán

Nah, közben kicsit játszogattam a beállításokkal (mármint a játékon belül) és azért kiderült, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet.
Ez az egész fps-zuhanás / mouselag téma a vsync/framerate smoothing/onethreadframelag (ugye nem írtam félre? :) ) trió körül forog, ezek megfelelő kombinációja jelentős fps-növekedést, vagy éppen csökkenést hozhat.
Azt megfigyeltem, hogyha mindhárom opció be van kapcsolva, akkor a már leírt jelenség következik be: az egér vajsimán mozog, pontosan lehet célozni, viszont néhány pályán az intenzívebb részeken még harc nélkül is időnként 35-40fps-t bámulok, ami nem kellemes, sőt zavaró.
Ha kikapcsolom a framerate smoothinget (másik kettő be), akkor még a vsync ellenére is lazán 100fps feletti értékeket kapok (WTF?? :F), viszont ilyenkor az a furcsa jelenség lép fel, hogyha az fps 60 alatt van, akkor vajsima az egérmozgás, ha felette, akkor meg kicsit darabos. Nem tudom jobban elmondani, de egyértelműen érezni játék közben. Rejtélyes, mindenesetre, de ez is zavaró.
Ha csak a vsyncet kapcsolom ki (másik kettő be), akkor viszont az egérmozgás is sima, és az fps-esés sem következik be, tehát ezek szerint a vsync is beleszól a dologba rendesen. A vsync hiánya miatti képhullámzás szerencsére csak ritkán észrevehető, így eddig ez tűnik a legjobb beállításnak.

(#7861) Ferdzsoo válasza old gray (#7856) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Nah erről nem fogok elkezdeni veled vitatkozni, mert tökéletesen mindennek az ellentétét látom, és tapasztalom, ill. nem értek veled egyet.
Én sosem fogok már XP-t használni.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#7862) Termigáßor válasza Pala (#7860) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

@Pala: Az a helyzet, hogy a jelenlegi gépekkel mindenhogyan kompromisszumos az ut3. Vagy vsync mellett sima a mozgás és mouse lagod van, vagy nincs lag de tearing van. Tearing ellen vagy a magas képfrissítés (100-120Hz vagy több), vagy a még magasabb (200 fölötti) fps használ. Az én monitoromon (75Hz lcd) a konstans 250-300fps a legsimább. Ez sajnos csak régebbi játékokkal kivitelezhető (quake1-2-3, ut99, ut2004)
Próbálkoztam én is vsync-el trükközni (pl ha kicsivel a képfrissítés értéke alá korlátozod az fps-t akkor alig van lag) De rá kellett jönnöm, hogy ilyen pörgős játékokban még kicsi lagot sem tudok tolerálni...

Csak próbaképp hagyd bekapcsolva a disableoneframethreadlag-ot, vsync off, framereate smoothing off, és tölts be valami kisebb, kevésbé részletes pályát (pl.: Penetrated, vagy ut2004-es pályák: Rankin, Grendelkeep) Na ezeken 230-280 fps körül megtapasztalhatod milyen a direkt irányítás: no mouse lag, tearing meg szinte semmi!

Ha 100+ fps kapsz bekapcsolt vsync-el, akkor nem megy a vsync, még ha be is van bekapcsolva a játékban. Csak fordulj körbe és ott lesz a tearing...

@Feree: egy dologban sajnos még mindig az xp-nél a labda. Egyelőre bármit csinálsz nem tudsz olyan pontos lenni lenni mint xp alatt, mert a win7 rátesz valami minimális simítást az egérmozgásra, ami alig érezhető, de ott van, és nem olyan direkt az irányítás. Remélem hamar lesz javítás (patch, crack bármi) mert ez így nem maradhat. Nagyon sok játékost zavar ez a dolog.

Jobbára ártalmatlan...

(#7863) Ferdzsoo válasza Termigáßor (#7862) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Most mond azt hogy az a minimális egérsimítás (amiről én speciel nem is tudtam hogy van win7-alatt, így észre sem vettem semmit), tesz egy játékost pro-vá vagy nem pro-vá. Nüansznyi dolgokról beszélünk, ezeken nem múlnak fragek, nemúgy mint pl a rocket meg a bio bugokon.
Attól a minimális simítástól (ha van is ilyen) nem leszel jobb vagy roszabb, ill. nem fogsz 3-al több fraget lőni egy mecs alatt... Ezen érdemes itt szerintem elgondolkozni... :U
No offense, csak én így gondolom.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#7864) Termigáßor válasza Ferdzsoo (#7863) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

Nincs offense részemről sem. Van akinek számít van akinek nem. Nagyon hasonló a jelenség a (bekapcsolt) vsync-hez (enyhén úszik a célkereszt), csak nagyságrendekkel kisebb. Nálam mivel amúgy sem célzok jól, elég ahhoz elrontsam az olyan lövéseket ami amúgy is határeset lenne (pl. combo találatból kirepülő játékost xp alatt kb. 50%-ban el tudom találni, win7 alatt még nem sikerült! Ez csak egy példa, de főleg az ehhez hasonló kapás lövéseknél számít, hogy (lehetőleg) ne legyen késés a kezed mozgása és a célkereszt mozgása között... lehet a pinged rossz, és a szerver lagos, de legalább a kliens oldalon legyen meg a közvetlen irányítás, ne kelljen még azt is kompenzálni.

Amúgy találtam egy módosított cpl fixet [link], ami a képfrissítést is figyelembe veszi. Úgy néz ki jó lesz, de azért még tesztelem egy kicsit...

Jobbára ártalmatlan...

(#7865) Akybron


Akybron
aktív tag

Én egyformán béna vagyox XP és Win7 alatt is :) . Nem érzek semmilyen különbséget a két rendszer között.
Viszont a kismérékű egérgyorsítás-simítás álneve mindkét rendszerben: Egérmutatás pontosságának javítása. Na itt ne legyen pipa.

73&DX HA5OJN

(#7866) Termigáßor válasza Akybron (#7865) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

Így van. De ezután is marad némi gyorsítás (bár nem mindenki érzékeli), amit viszont csak registry-ből lehet megszüntetni. (én erről beszéltem)

Jobbára ártalmatlan...

(#7867) Akybron válasza Termigáßor (#7866) üzenetére


Akybron
aktív tag

Van egy egyszerű módszer a gyorsítás meglétének tesztelésére.
Az egeret mondjuk a billentyűzet szélének támasztod. Ekkor figyeld meg a kurzor helyét.
Gyorsan mozgasd az egeret pár jobbra. Majd változó sebességgel (legyen benne akár 1-2 megállás is, lassú gyorsítás, gyors lassítás, stb minél "összevisszább" a mozgás, annál jobb) húzd vissza a billentyűzet széléig. Ha az egér ugyanarra a pontra kerül vissza, akkor nincs gyorsítás (Persze figyelni kell arra, hogy ne forduljon el az egér a kezed alatt, mert akkor tuti nem oda kerül vissza). Nálam ez így történik, pár beállítással kipróbáltam.
(Mellesleg én nagyon megérzem az egérgyorsítást, az idegbaj kerülget, ha egy olyan gépen dolgozom, ahol be van kapcsolva. Sőt van olyan egér a munkahelyen, ahol maga az egér tartalmaz gyorsítást, és nem kapcsolható ki [Labtec])
Azért így hagyom az egyik beállítással, hátha majd holnap alázni fogok mindenkit :DD

[ Szerkesztve ]

73&DX HA5OJN

(#7868) agemate


agemate
addikt

Lenne két kérdésem:

Van egy eredeti, dobozos UT3-am. Én játszom vele a gépemen online, a profilommal.
Felraktam egy másik itthoni gépre, hogy húgom tudjon vele játszani ;] , csináltunk is neki egy profilt, de nem merem elindítani neten, attól félek, hogy blokkolni fogja a játék valamelyik vagy mindkettő profilt. Hogy van ez? Egy cd kulcshoz/játékhoz egy időben hány profil társítható?

Másik:
Haver gépén írtózatosan akadozik a játék, még minimumra levéve is 30 fps körül ugrál és gyakran beesik 15 alá.
A konfigja egy Athlon 64 6000+, HD5750 1gb és 2x1 gb ram.
Ezen azért még maximumon is vígan kéne futkosnia, nem? Esetleg CPU limit?

(#7869) kabalababa válasza agemate (#7868) üzenetére


kabalababa
tag

Szerintem ha nem mentek ugyan arra a szerverre, akkor nincs gond, de lehet tévedek. :)

(#7870) agemate válasza kabalababa (#7869) üzenetére


agemate
addikt

Rendben, köszi, kipróbálom. :K

(#7871) Ferdzsoo válasza agemate (#7868) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

A konfighoz: bőven kellene mennie még maxon is, itt valami softwer/driver probléma lesz, egy oprendszer újratelepítést mindenképpen megpróbálnék eszközölni... :K

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#7872) agemate válasza Ferdzsoo (#7871) üzenetére


agemate
addikt

A srácnak 64bites Win7-e van, gondoltam arra, hogy az a gond, mert a 64-es rendszer többet zabál a memóriából, mint a 32-es, felesleges 2gb ramra 64bit. Majd szólok neki, hogy rakja fel a 32-bitest, elméletileg egy nem OEM Win7-hez mindkét telepítő DVD jár, nem?

(#7873) Piloss válasza agemate (#7872) üzenetére


Piloss
senior tag

Nekem is Win7 64 és 2gb ram van és probléma nélkül fut.
Attól hogy 64-es semmivel sem zabál többet mint a 32bit

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

(#7874) agemate válasza Piloss (#7873) üzenetére


agemate
addikt

Értem. Csak akkor azt nem értem, hogy 32bit alatt a srácnak 0 kinyitott alkalmazással miért csak 25%-ban foglalta le a RAM-ot a rendszer, és 64biten ugyanennyi applicationnel meg 44%-ban.

Amúgy hogy tudom beállítani, hogy ne csak max 60 frame/sec-em legyen? Magyar a játék és nem találom azt az opciót :)
Ilyenekben jobban megy az angol :DD

(#7875) gamerpeter válasza agemate (#7874) üzenetére


gamerpeter
tag

a nyelvet az utengine.ini ben kell átirni: Language=HUN helyett Language=INT legyen.

fps limit kikapcsolása: MaxSmoothedFrameRate=60.000000 helyett mondjuk MaxSmoothedFrameRate=250.000000 , a biztonság kedvéért a MinSmoothedFrameRate is legyen átirva. valamint játékban a v-sync és frameratesmoothing legyen kikapcsolva.

(#7876) Termigáßor válasza agemate (#7874) üzenetére


Termigáßor
aktív tag

@agemate: 64 bites rendszeren az adott program 64 bites változata kevesebb memóriát eszik mint a 32 bites! Pl. a ps indítás után 64 biten 54MB 32 biten 57MB-ot kér. Vagy az IE8 9-et a 10-11 helyett. (igen jól látjátok az ie8 ilyen jól sikerült! ma egész nap ment és estére 18MB-nál tart ... a FF meg 190-nél...) Valószínű hogy sok 32 bites alkalmazás is fut és azok eszik a ramot annyira (mert lényegében egy emulált 32 bites környezetben - WoW64 /Windows on Windows64/ - futnak)

@gamerpeter: elég a FramRateSmoothing = False is. (ez a játékból is állítható) Ezzel ugyan nincs limit, de azért nem kell félni hogy nagyon fel fog szaladni az fps... :DDD

Jobbára ártalmatlan...

(#7877) Custer válasza agemate (#7868) üzenetére


Custer
tag

Ha lan-ba akartok játszani, akkor elméletileg nem, online pedig próbáld ki, nem hinném h egy hibaüzeneten kívül más bajod lenne :) Ha nem engedné, akkor keress tört szervereket, van ilyen magyar is, bermuda néven.

Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.

(#7878) JohnR válasza agemate (#7868) üzenetére


JohnR
aktív tag

Az oldalamon megtalálod a szükséges Ip-t :K
A szerverkeresőben nem szokott megjelenni (gondolom mert tört játékkal is látogatható :) )

[ Szerkesztve ]

(#7879) old gray válasza agemate (#7868) üzenetére


old gray
addikt

Profil akármennyi létrehozható, de ha egyszerre fogjátok használni akkor ki fog dobni a "duplicated login" üzenettel és az lényegtelen, hogy u.azon a szerveren vagytok vagy sem.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7880) old gray


old gray
addikt

Új G-amer egér, hardcore játékosoknak:

G-Spot mouse a hivatalos neve. :D

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7881) agemate válasza old gray (#7879) üzenetére


agemate
addikt

Értem, köszönöm. Gondolom LAN-ban ilyen nincs.

(#7882) Slade92


Slade92
aktív tag

Melyik pályákon találhatóak meg ezek a járművek:Nightshade és Hellfire SPMA
A választ előre köszönöm!!!

(#7883) Piloss


Piloss
senior tag

Egy kis olvasgatni való

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

(#7884) SWiNEBoY

Szasztok UT fanok!

Már jó ideje tolom az Ut-t, és végre találtam egy remek kis fórumot. :)
Sok magyarral találkoztam már a játékban, az én nickem BeNyuS, ha vkinek ismerős lennék az szoljon már lécci... :P :B

(#7885) JohnR válasza SWiNEBoY (#7884) üzenetére


JohnR
aktív tag

Hát ...ööö...izé...löttél már le? :DDD

(#7886) SWiNEBoY válasza JohnR (#7885) üzenetére

Ha az a nicked ami itt akkor igen :DDD

(#7887) agemate válasza SWiNEBoY (#7886) üzenetére


agemate
addikt

Melyik szerveren szoktatok játszani? Nyomhatnánk egy PH!-s öldöklést valamikor!
Csak vigyázzatok, hogy ne én legyen Killing Spree-n :C

(#7888) kabalababa válasza agemate (#7887) üzenetére


kabalababa
tag

Általában szerintem itt szoktunk lenni:

Ez a Bermuda DM szerver ip címe
87.229.24.114:7777

De páran szoktunk duelezni is. :)

(#7889) agemate válasza kabalababa (#7888) üzenetére


agemate
addikt

Köszönöm! Na én fel is megyek játszani.
Nevem agezum.

(#7890) kabalababa


kabalababa
tag

Valaki nem tudja, hogy WIN7 alatt miért fagy ki ablak váltáskor az UT?

(#7891) SWiNEBoY válasza agemate (#7887) üzenetére

Jaja, énis többnyire a Bermudán szoktam öldökölni, vagy járműves zászlórablásozni a Multiplay valamelyik szeróján :D :U

(#7892) JohnR válasza kabalababa (#7890) üzenetére


JohnR
aktív tag

Nálam is megdöglik ha kilépek, vagy rám írnak msn-en és kidob az asztalra :(((
Ilyenkor se visszalépni, se leállítani nem lehet, csak a reset segít...
Ez van. UT3 motor nem bírja az ilyeneket :DDD

(#7893) Slade92


Slade92
aktív tag

Melyik pályákon találhatóak meg ezek a járművek: Nightshade és Hellfire SPMA
A választ előre köszönöm!!!

(#7894) old gray válasza Slade92 (#7893) üzenetére


old gray
addikt

VCTF és Warfare játékmódban....VCTF esetén a Nightshade a Necropolis-on az SPMA pedig a Suspense-n található meg.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7895) old gray válasza Slade92 (#7893) üzenetére


old gray
addikt

Ha a VCTF mód érdekel, akkor itt találhatsz rengeteg letölthető pályát, (ez a DoS server map-listje egyébként).

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7896) old gray


old gray
addikt

Új frag movie: Dementia

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7897) setzka11 válasza old gray (#7896) üzenetére


setzka11
csendes tag

Elég durva!!!!

(#7898) Ferdzsoo válasza kabalababa (#7890) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Van egy mód ahogy nem fagy ki.:
Ha a menüben nyomsz alt+tabot akkor nem fagy ki.
Ha meccsbe vagy és közvetlenül alt+tabot nyomsz akkor kifagy.
Azonban ha meccs közben, előtte esc-et nyomsz, vagyis a menübe kerül és utána nyomsz alt+tabot. Ekkor sem fagy ki. Csak akkr ha közvetlen a játék grafikai felületére nyomsz alt+tabot.
Próbáld ki! ;)

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#7899) kabalababa válasza Ferdzsoo (#7898) üzenetére


kabalababa
tag

Kipróbáltam, így tényleg műxik. :R
De egyszer próbáltam úgy is, hogy a fő menüben nyomtam alt+tab-ot, de úgy már nem tudtam visszalépni.

Amúgy neked hány fokos szokott lenni a proci játék közben?
Mert nekem ma volt egy szép kis bluescreen-em, megnéztem bios-ban kb. 70°C volt.
Igaz még a gyári hűtő van rajta, de nincs húzva a proci.

[ Szerkesztve ]

(#7900) Ferdzsoo válasza kabalababa (#7899) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Nekem nem jó az alaplapi érzékelő, de hőmérővel mérve 50 felett még nem láttam
Meg én tuningolok is ugye.
Meg mondjuk én vízzel hűtöm ugye... :)
meg ez 65nm -es forrófejű ugye...

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.