Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6990) Sentinel80


Sentinel80
aktív tag

S3nt1n3l vagyok.

Sose illik reakció nélkül hagyni ha az embert a háta mögött sértegetik és gondoltam reagálok az elhangzottakra.

Elég régóta UT3-hoz, még hajdanán offline nyomtam és gondoltam mivel jó a társaság online is játszok. Gontoltam én...

Persze megy az anyázás, beszólás de ez is része a játéknak, sokszor a streszt jövök levezetni. Jól esik beleereszteni bárkibe pár rakétát. És igen a Bio a kedvenc fegyverem, nagy távolságról is képes vagyok bárkire rádobni, ez nem trükk.

Én magam találkozok egyre többször cheaterekkel, túl jól lő célba, fura mód nehezebben hal. És persze ott vannak a legális cheaterek a női skinekkel....Jómagam szinte a legnagyobb méretű modellel játszok.

A másik ami szintén dühit a powerup collectorok, felszednek mindent és mennek lövöldözni. Be kéne kapcsolni a pure üzemmodot, leszedni minden extrát vagy legalábbis választhatóvá tenni. Na akkor lenne egyenlőség igazán.Számomra nem nagy szám mikor valaki minden extrával a nyakában lövöldözni megy. A face to face harc az igazi, szinte élvezem mikor valakivel együtt ugrálva nyomjuk a rakétákat. Mikor viszont mindenféle rejtekhelyekről shockeroznak szintén felhúz. Gyáva nyulak nyomják így.

Mivel elég sokszor volt módom ,,sajnos'' játszani, mivel elvesztettem a munkám, volt lehetőségem javulni. És persze ilyenkor mivel kösse le az ember a figyelmét? a játékkal. És igen, ha nyerek akkor nem egy munkanélküli voltam, hanem igenis egy győztes. Igen sokszor gyöztem, de vannak akik ezt sajnálják.

Az ember játszik olyanokkal akiket jó arcnak tart. Ugye Best...és tsai. Többet néztem ki belöletek..

Én magam azt az elvet vallom hogy mi értelme a játéknak ha cheattel nyomjuk??? hm?? az nem a képességeinket tükrözi.

Kikérem magamnak a rágalmakat...még1x és ne a háttam mögött nyomjátok a x@rt, gyertek játszani!

L3TS ROCK!!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.