Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
na azért a 8500-ön se mindig volt leányálom. de mindenesetre Intel rulezz, jó hogy az van bele se merek gondolni hogy futott volna AMD-n :D. aza nagy Intel logó az elején már kicsit sem túlzás. miért lenne jobb egy P4-en? nem hinném hogy használna olyan dolgokat, amik csak az Intel-ben vannak :D SSE3-at erősen kétlem
amúgy relativ hogy nvidia karikon szarul ment. az alsó és közép kategóriás fx-eken minden szarul megy manapság, a komolyabb FX-eken (5800, 5900, 5950) meg erősen kétlem hogy szarakodna, azokban van erő bőségesen, csak kicsit drágán.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
X800XT-n játszottam 2 giga rammal fullon, simán ment, igaz a srác gépe nem éppen középkategóriás volt:)
q3 motor már öregecske, lépni kell, nincs mese.
igaz, hogy sajnos én sem vagyok kivétel, nekem is sok új game meghaladja a vga-m képességeit, ennek ellenére azt mondom hogy jöjjenek az új generációs motorú játékok.
max majd egy évesen játszom végig őket:) -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
őszintén megmondom leszarom hogy milyen újság mit ír éppen és milyen a szájíze egy programról, egy tonnányi fps végigjátszása után számomra az U továbbra is az egyik legjobb és legkeményebb és legkembertpróbálóbb volt. a lesajnáló újságcikkek meg a legkevésbé sem érdekelnek, semmivel sem objektívebbek, mint az én véleményem:))
a GS volt ami pl az AURA esetében lesajnálta mert szerintük túl kemnyek és bonyolultak voltak a feladványok a gaméban. én erre azt mondom, hogy a GS képességeit meghaladja az AURA... főleg ha nekik határidőre kell a gamékat végigjátszani és cikkeket írni.
kíváncsi vagyok hány gamét nyomhatnak csítek nélkül végig:) -
Dilikutya
félisten
na azért a mozi minőség még odébb van :D annak kevesek lesznek a mai grafikus kártyák még. állitólag nagy felbontásban már az x800 is megakad néha a Doom3-ban, és az hol van még a film minőségtől
magam részéről nem bántam volna, ha még egy darabig a jó öreg Q3 motort pofozgatják, mint pl most a CoD kiegészitőben is :D (bár azt is fenntartom, hogy az új MoH is Q3 engine) -
Integra
titán
erős vason, ha hard-ban végigtoltad az U2-t, azért az elég meggyőző tudott lenni.
nagyobb kihívás volt mint a legtöbb FPS legnehezebb fokozaton. igaz az is hogy kinek mi a nehéz és mennyire hajlandó vért izzadni egy-egy pályáért vagy csak gyorsan végigtolni és kész:)
de tény hogy hatalmas világokat kellett kezelnie és ehhez kellett a hardver akkor ha tényleg mindent maxon szerettél volna nézni rajta. -
Gergello
addikt
reméljülk nem lesz olyan sz@r mint a 2
mit írnak, nincs várható megjelenés? -
Integra
titán
nemrég dobták be a postaládába az új gamestart, 6 oldalas cikk van benne az új unreal engine 3.0-ról és magáról az unreal3-ról.
röviden összegezve: byebye doom3, még meg sem jelent hl2 és stalker, ha csak pusztán a grafikát és a fizikát nézem:))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest