Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
Újabb fejlemény

Különböző syscheck programokkal belenéztem jobban az alaplapba. Kiderült, hogy igazából SIS650/961 chipsetes, ami azt jelenti, hogy a déli híd, ami az IDE vezérlést adja, az a 961-es.
Nekiálltam keresgélni ilyen drivereket, találtam is egyet, aminek van txtsetup.oem-je. Ez egy NT4 mappában volt. Beadagoltam neki, és jött a csoda, hogy felteszi a drivert. Fel is tette, de mire bejönne a várt partícionálós XP kép, előtte megint Unmountable...
Aztán még egy dolog, ami miatt nem értem ezt az egészet már. Felmásoltam a laptopról a boot.ini és ntldr file-okat. Indítás, és bejön ugyanaz a menüválasztó, ami a laptopomon van. Ez részben logikus, de ha így gond nélkül bejön, akkor ez számomra azt is jelenti, hogy ha lenne rajta XP, akkor bootolható lenne. Tehát a vinyó biztos, hogy okés MBR-t tekintve. De akkor mi a pöcs ez az Unmountable?

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest